Piipahdin eilen kukkakaupassa hakemassa perjantaipuskaksi kaksi nippua valkoisia tulppaaneja. Kaupan ovensuussa kävi hirmuinen kuhina ja ihmettelin mistä moinen johtuu, kunnes menin kurkkimaan väkimassan joukkoon. Viherkasveja myytiin pilkkahintaan ja niinpä minäkin hullaannuin ihan täysin, kiikuttaen kotiini kaksi tulppaanikimppua, kaksi liljaa ja kaksi massiivista viherkasvia. :)

Omakotivalkoinen_1459.jpg

Omakotivalkoinen_1391.jpg

Omakotivalkoinen_Epoq_1433.jpg

Omakotivalkoinen_1425.jpg

Omakotivalkoinen_1404.jpg

Omakotivalkoinen_1388.jpg

Omakotivalkoinen_1392.jpg

Omakotivalkoinen_1416.jpg

Omakotivalkoinen_Epoq_1431.jpg

Omakotivalkoinen_Epoq_1432.jpg

Omakotivalkoinen_1461.jpg

Omakotivalkoinen_1401.jpg

Korkeassa neliskanttisessa ruukussa oleva viherkasvi on minusta todella kivannäköinen ja sopii paikalleen kuin tatti. :) Ikkunan puolella rehottava kanariantaateli on myös hauskannäköinen, ehkä aavistuksen eksoottinen mutta ihan kiva silti. :)

Illalla tulossa postausta eteisen kaapista, jonka tänään kasasin paikoilleen. :) Kivaa päivää kaikille!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg