Keittiön seinästä en koskaan saanut paklattua tarpeeksi tasaista, jotta sitä sietäisi katsella kevään auringonpaisteessakin. Jääräpäisenä ja uteliaana ihmisenä päätin tässä iltasella ruuvata makuuhuoneissa olevat String Pocket seinähyllyt irti ja asentaa ne keittiöön, jotta näen konkreettisesti miltä hyllyt ruokailutilan seinällä näyttävät. :) Pari ruuvinreikää sinne tai tänne ei tuossa seinässä enää haittaa, se on Lack-hyllyjen 60 ruuvin vuoksi ollut niin reikäinen ja paikkaukseltaan epätasainen, että joutaisi uusia seinän cyproc-levytys kokonaan. :)

Omakotivalkoinen_0907.jpg

Omakotivalkoinen_0908.jpg

Keinovalossa kuvaaminen on näin iltaisin aikamoinen haaste, enkä jaksanut roplata kameran säätöjen kanssa. Kuvat ovat todellisuudessa väriltään aivan karmeat, pinkinsinertävän sävyiset, mutta mustavalkoiseksi muokkaamalla niistä tuli oikein kivat. Tämä pikavinkki sopii hyvin tilanteisiin, joissa postausinspiraatio iskee yllättäen, mutta kuvausolosuhteet ovat huonot eikä aikaa tai jaksamista ole kameran säätämiselle / kuvien jälkikäsittelylle. :) Toimii myös Facebookin tai Instagrammin päivittelyssä. :)

Omakotivalkoinen_0909.jpg

Summa summarum, tykkään todella paljon seinähyllyistä keittiönkin puolella, lähinnä siitä miltä ruokailutila näyttää kokonaisuutena hyllyjen kanssa. ♥ Yrttejä ei tähän hätään illasta löytynyt yhtään, eilinen kastike imaisi viimeisetkin basilikat mukaansa. :) Jalalliset viinilasit ja yksi hieman reppanan näköinen viherkasvi ovat kuvausrekvisiittana hyllyllä huomiseen asti. (Mikäli sinulta on mennyt yrttiseinä-pähkäilyni ohi, löytyvät aihetta käsittelevät postaukset numeroa 1 ja 2 klikkaamalla :D)

Saapi nähdä mihin ratkaisuun tässä nyt sitten tuleekaan yrttiseinän kanssa päätyneeksi. :) Ihanaa iltaa kaikille sinne ruudun toiselle puolen ja huomiseen! 

Omakotivalkoinen_Miia.jpg