Joku teistä lukijoista saattaa ehkä muistaa parin vuoden takaisen sisustuksen, jossa eteisen vaatenaulakkona oli 192cm korkea Ikean Bestå-sarjan kaappi... Kyseinen kaappi muutti pois lähes 2-vuotta sitten muiden korkeampien Bestå-sarjalaisten kanssa, mutta palautui tänään takaisin. :) Kaappi tuskin tulee jäämään eteiseen kovin pitkäksi aikaa, sillä minulla on mielessäni Beståa hieman kapeampi mattavalkoisilla ovilla varustettu Ikean Pax-kaappi tai vastaava, mutta väliaikaisena eteiskaappina vanha Beståni toimii vallan mainiosti. :)

Omakotivalkoinen_eteinen5.jpg

Omakotivalkoinen_14722.jpg

Kaapilla on leveyttä 120cm ja se peittää taakseen Muuton Dotsien lisäksi myös ovipuhelimen. Puhelimen luurin mahtuu nostamaan kaapin ja seinän väliin jäävästä rakosesta, mutta käytännöllinenhän tämä ei pysyväisratkaisuna ole. Tämän vuoksi Pax-sarjan 100cm leveä ja 35cm syvä kaappi olisi paljon parempi valinta, jättäen myös ikkunan eteen enemmän avointa tilaa. :)

Omakotivalkoinen_1474.jpg

Omakotivalkoinen_eteinen3.jpg

Omakotivalkoinen_1463.jpg

Keinovalossa kuvaaminen on aina hyvin haastavaa ja kuvat ovat värisävyltään lämpimiä, ja joskus jopa vahvasti oranssihtavia. Ikkunoiden takana kajastava sinerrys ei helpota kuvausasetusten säätöä ja kätevänä pikakeinona olenkin alkanut muokkaamaan kuvista mustavalkoisia. :) Minulta on toivottu mustavalkoisen kuvituksen rinnalle muutamaa värillistä otosta, joten tein teille värikuvakollaasin postauksen päätteeksi. :) 

Omakotivalkoinen_eteiskollaasi2401.jpg

Iloista illanjatkoa kaikille!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg