Täällä podetaan orastavaa flunssaa ja vietellään koiran kanssa vapaailtaa tytön lähdettyä siskolle yökyläilemään. Iltapalana on t-o-d-e-l-l-a pitkästä aikaa pizzerian höyryävän kuumaa vegepizzaa, jonka nautiskelen napaani kynttilöiden loimussa tunnelmamusiikin tahdissa. Tunnelmakuvia kynttilöillä höystettynä, síl vous plait! :)

Omakotivalkoinen_0999.jpg

Omakotivalkoinen_1000.jpg

Omakotivalkoinen_0992.jpg

Omakotivalkoinen_0987.jpg

Omakotivalkoinen_0986.jpg

Pizzaa odotellessani tein teille pienen terkkupostauksen, videon filmitähtenä toimii koiraneitini Miffe. :) Alla olevaa kuvaa (tai TÄTÄ) klikkaamalla pääset katsomaan Vimeon palveluun lataamaani videon. :)

Omakotivalkoinen_iltavideo_10012015.jpg

Omakotivalkoinen_0989.jpg

Letkeän laiskaa lauantai-illan jatkoa kaikille! Huomiseen! :)

Omakotivalkoinen_Miia.jpg