Inspiroidun isosti monenlaisista sisustustyyleistä, niiden yhdistelmistä ja värikkäämmistä valinnoista, vaikka oman kotini sisustus onkin hyvin tarkasti valikoitu ja se noudattelee lähes orjallisesti itselleni tärkeäksi muodostuneita peruslinjoja - vaaleaa väritystä ja selkeitä yksinkertaisia muotoja. Näin kevään korvalla innostun aina uusista tuulista, viime vuonna intoni kohdistui kirkkaisiin väreihin (oranssiin ja pinkkiin), mutta nyt minua on alkanut kiehtomaan maanläheiset pehmeät luonnonsävyt. :) H&M Homen keväisestä makuuhuone-stailauksesta löytyy kaikkia viittä eri värisävyä, joita oma mieleni nyt ajatuksen tasolla halajaa - valkoista, vihreää, harmaata, beigeä ja ruskeaa. ♥

LuonnollisetSavyt2.jpg

hmprod%20%2813%29.jpg

Metsanvihreaa2.jpg

hmprod%20%2811%29.jpg

Valkoiseen sisustukseeni lisätyt luonnolliset sävyt muuttaisivat yleisilmeen jo pienelläkin määrällä hieman pehmeämmäksi. Helposti (kaikkeen muuhun kuin valkoiseen väriin) kyllästyvänä luonteena voisin kuvitella ostavani muutaman edullisen sesonkituotteen kokeillakseni voisiko tämä olla juuri se juttu, jota jaksaisin katsella pidempäänkin. :) Vihreää kotoamme löytyy valmiina viherkasvien muodossa, mutta pehmeää beigeä, syvyyttä tuovaa tummempaa ruskeaa ja tasapainoittavaa harmaata voisin pienesti lisätä sekä makuuhuoneeseen että olohuoneeseen, aloittaen varovasti makkarista. :)

Kivaa päivää kaikille!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

(Mallikuvat: H&M Home, tuotekuvat: H&M Home, Sika-Design, Plantagen)