Lauantaisen siivouspäivän yhteydessä tulin nostaakseni ruokapöydällä lojuneen K-aakkosmukin viinilaseista tyhjentyneelle seinähyllylle ja sinnehän se sitten muutti pysyvästi asumaan. :) Lisäsin muutkin aakkoseni K:n seuraksi ja somistelin viereiset hyllyt parilla pikkutavaralla, joita keittiönpuolella aina joskus käytän... Hyllyjen puolillaan oleva täyttöaste on mielestäni ihanan raikas, selkeä ja keväinen. ♥

Omakotivalkoinen_1223.jpg

Omakotivalkoinen_1217.jpg

Omakotivalkoinen_1208.jpg

Omakotivalkoinen_1230.jpg

Tyttö jo huomasikin että astialaatikostosta on mukeja mystisesti hävinnyt jonnekin... kröhöm, äitihän ne vaivihkaa nappasi seinähyllyä sisustamaan. :) Onneksi löytyy juomakupposia muitakin ja saan hetken aikaa fiilistellä tätä kivannäköistä installaatiota. :)

Omakotivalkoinen_7753462.jpg

Tämän Beyoncen ja Jewelin täyttä naisenergiaa olevan voimabiisin tahdissa toivottelen teille kaikille mukavaa maanantai-iltaa! :)

Omakotivalkoinen_Miia.jpg