Tänään olen touhunnut siivouksen parissa ja puhdistin kodin lähes lattiasta kattoon. :) Remonttipölyn jäämiä (ja kuusen neulasia!) oli kertyneenä jalka- ja ovilistojen päälle, olohuoneen kaapin taakse ja lämpöpattereidenkin sisään. Myös ikkunoiden ja eteisen seinäpeilien pinnalla oli kunnon kerros hienoa harmaata pölyä, vaikka olen remontin jälkeen nekin jo kolmesti pyyhkinyt. Nahkasohvakin tuli jynssättyä kauttaaltaan Universal Stonella, on muuten hyvä parin tunnin hikijumppa tuo sohvan puolivuosittainen puhdistusoperaatio. :)

Omakotivalkoinen_0823.jpg

Kotona vallitsi vielä alkuillasta pienoinen siivouskaaoksen poikanen, mutta uurastuksen jälkeen on mukava nauttia puhtaasta kodista. :)

Omakotivalkoinen_0841.jpg

Omakotivalkoinen_0825.jpg

Omakotivalkoinen_0852.jpg

Omakotivalkoinen_0843.jpg

Omakotivalkoinen_0851.jpg

Omakotivalkoinen_0842.jpg

Omakotivalkoinen_0836.jpg

Siivousurakan jälkeinen olo on väsähtänyt mutta onnellinen - seuraava isompi siivousrupeama koittaa nimittäin vasta juhannuksen kieppeillä, jolloin sohvakin alkaa taas kaipaamaan perusteellisempaa putsinkia. Nyt saunan kautta iltapalalle ja untenmaille, huomenna koittaa arki! :) Leppoisaa iltaa kaikille!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg