Ihana lukijani Minsku vinkkasi minulle Metropolian, Helsingin kaupungin ja WDC:n yhteishanke HSpace -projektista ja sen yhteydessä toteutetusta viherseinästä. Nämä kuvat aiheuttivat heti ensimmäisellä vilkaisulla totaalisen rakastumisen ja olen unelmoinut tästä viherseinästä siitä asti. ♥

17.jpg

11.jpg

13.jpg

14.jpg

Vuonna 2011 suunniteltu ja toteutettu Viherseinä löytyy Vuosaaren peruskoulusta ja jokaisella luokalla on omat nimikkokasvit, joista he ovat vastuussa. Kuvien perusteella voisin uskoa pohjamateriaalin olevan vaneria, jonka pintaan on ladottu kiiltopintaisesta muovista valmistetut ruukkuelementit. Tämän tuunaaminen omin voimin on täysi mahdottomuus, mutta yritän selvittää viherseinäkokonaisuuden suunnittelijan ja valmistuspaikan, jotta voisin kysyä onnistuisiko identtisen seinäkkeen teettäminen ja mihin hintaan. :) Omassa kodissa seinäpinnat ovat sopivan täynnä, mutta tälläistä kaunokaista varten olen kyllä valmis tekemään tarvittavia muutoksia jopa eteisen peiliseinäänkin: :)

Inspiroivaa sunnuntaipäivää kaikille! :)

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

(Kuvat: HSpace)