Minimalistinen koti ja -sisustustyyli on parhaimmillaan kevät/kesäkautena, jolloin moni kaipaa joulun runsauden jäljiltä avarampaa ja sisustuksellisesti yksinkertaisempaa ympäristöä. Kodikkuus kasvaa luontaisesti kevään edetessä lisääntyvän luonnonvalon vaikutuksesta ja kepeää lisätunnelmaa saa helposti luotua kauniilla leikkokukilla ja -kimpuilla, joista minimistinen sisustaja on erityisen hyvillään. Itse rakastan kukkien ohella myös kynttilöiden tuomaa tunnelmaa, mikä on varsinkin näin talviaikaan aivan ihana lisä vähäeleisessä ja yksinkertaisuuteen painottuvassa sisustuksessa. Sisustustyylini muovauduttua vuosien varrella nykyiseen tilaansa, olen kynttilöiden suurkuluttajana törmännyt uudenlaiseen ongelmaan - laskutilan puutteeseen. Muutaman pöytäpinnan ja olohuoneen tason lisäksi olen satunnaisesti levittäytynyt kruunukynttilöineni betoniseinällä oleville hyllyille, mutta jo muutamassa tunnissa seinään ilmestyy savun aiheuttamaa tummuutta, joka ei lähde pyyhkimällä pois. Kynttilöiden polttaminen seinähyllyllä on turvallisuudenkin osalta hieman kyseenalaista, vaikka betoni ei itsessään onneksi ole palavaa ainesta... 

Design_House_Stockholm_Lotus.jpg

Omakotivalkoinen_DesignHouseStockholm_Lo

Design House Stockholmin Lotus -myrskylyhdyt löydettyäni tiesin heti että olen löytänyt vastauksen epäakuuttiin ongelmaani. ♥ Kynttilä palaa lasikuvun suojassa teräsalustan päällä paloturvallisesti, jättäen suurimman osan savusta lasin sisäpuolelle. Hyvin monet lyhdyt ovat mitoiltaan liian isoja String Pocket -seinähyllylle, joka on vain 15cm syvä. Lotus lyhdyistä suurempi on halkaisijaltaan 12cm, pienempi sitäkin vähemmän. :) Pistin kaksi näitä Kristina Starkin suunnittelemia valkoisia lyhtyjä (esteettisenä heräteostoksena) tilaukseen ja ensi viikolla pääsen tunnelmoimaan seinähyllyltä kajastavassa kynttilänvalossa. ♥ Kukat ja kynttilät ovat minimalistisen kodin kaunein (ja omassa tapauksessani lähes ainut) sisustusasuste! :)

Huomenna ja sunnuntaina on tulossa kunnon pläjäys kotipostauksia, joten olkaahan kuulolla jos koneelle eksytte viikonlopun aikana! :)

Iloista perjantaita kaikille!

(Tuotekuvat: Design House Stockholm. Postaus sisältää mainoslinkkejä)