Tytön String-työpöytäkokonaisuus laajentui matalalla 60cm leveällä hyllyllä ja nyt neiti mahtuu puuhastelemaan omassa sopessaan paremmin. :) Matalan hyllyn päällä on hänen kauneuspisteensä, jonka edessä tänäkin aamuna kampasi tukkansa ja opetteli tekemään itse ponnaria, niin suloinen näky. ♥

Omakotivalkoinen_0893.jpg

Omakotivalkoinen_0902.jpg

Omakotivalkoinen_0878.jpg

Olin joulun jäljiltä ehtinyt jo pakkaamaan pallovalot varastoon lähtevään Ikea-kassiin, mutta ahaa-ideani vuoksi virittelinkin ne molemmin puolin korkeaa hyllyä. 20 pallon mittaiset valosarjat ovat pituudeltaan juuri passelit ja valkoisella lahjanarulla sidoin valot seitsemästä kohtaa kiinni teräslaitoihin, jotta ne kulkevat nätisti kohtisuorana ylhäältä alas. Matalan hyllyn puolella oleva valosarja ei ylettänyt raitaseinällä olevaan pistorasiaan, joten jouduin virittelemään lattialle jatkojohdon... rumastihan se rönsyilee, mutta olkoot. :)

Omakotivalkoinen_0897.jpg

Omakotivalkoinen_0899.jpg

Tytön tämän hetkiset suosikit ovat My Little Ponyt, Top Model -suunnittelukirjat, kauneushömpötykset ja kävelevä valkoinen koira, jotka tietysti pääsivät hyllylle neidin itsensä järjestämänä. :) Myös Disneyn Animators -nuket ja joulupaketista saadut Frozen -sadun Anna ja Elsa ovat esillä, Menun valkoisessa Wire-roskiksessa. :)  Muut lelut ovat isossa Ikean Skubb -sängynaluslaatikossa jemmassa, on muuten hitsin hyvä lelujen säilytykseen jatkettavankin sängyn alle. 

Omakotivalkoinen_0898.jpg

Omakotivalkoinen_0882.jpg

Omakotivalkoinen_0885.jpg

Olen saanut jonkin verran kritiikkiä tytön huoneen sisustuksesta ja sen yksitoikkoisesta valkokeltaisesta värimaailmasta, jossa kaikki kalusteet ovat valkoisia ja seinät valkokeltaisia. Minusta huone ei ole lainkaan tylsä tai liian aikuismainen, vaikka kalusteet eivät jatkettavaa sänkyä lukuunottamatta olekaan perinteisiä lastenhuoneen kalusteita. Avohyllyillä toteutettu kalusteratkaisu tuo lelujen ja tavaroiden kautta huoneeseen näkyville lähes kaikki sateenkaaren värit, kuten kuvistakin näkyy, joten väriä ei huoneesta puutu. :) Nämä ovat kuitenkin makukysymyksiä, toiset tykkäävät, toiset eivät ja kaikki mielipiteet ovat täysin ok. Tyttö viihtyy huoneessaan ja meidän mielestä se on oikein kiva, se riittää meille. :)

Mukavaa maanantaita kaikille!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg