Olohuoneessa ja keittiössä olevat seinähyllyt mahtuvat hyvin yhtenäiseen avoimeen tilaan, ilman että koti muistuttaa String Pocket-kauppaa. :) Yrttiseinäideani ei aivan nyt toteudu, koska en jaksanut raahautua kauppaan enkä oikeastaan ole tänään jaksanut tehdä muutakaan, mutta kokonaisuudesta saa selvän ja näihin kuviin voin itsekin palata yrttihyllypohdinnoissani ennen lopullisten valintojen tekemistä. :)

Omakotivalkoinen_0919.jpg

Omakotivalkoinen_0914.jpg

Omakotivalkoinen_0932.jpg

Hyllyt sopivat minusta keittiöön erinomaisesti ja viinilasien heijastus saa aikaan hauskan illusion, että keskellä olisi Pockettiin kuuluva kolmas hyllylevy. :) Hyllyt on keskitetty seinälle valaisimen ja ruokapöydän perusteella ja näin verhojen mahdollinen lisääminen tulevaisuudessa ei aiheuta nurkkaan sumppua tai tarvetta vaihtaa hyllyjen paikkaa. 

Omakotivalkoinen_0939.jpg

Omakotivalkoinen_0943.jpg

Omakotivalkoinen_0941.jpg

Viinilasit näyttävät kivalta, mutta niiden sijasta hyllylle sopisi paremmin parit yrtit, muutama sitruuna ja lime pienessä valkoisessa kulhossa ja niiden viereen Alessin teräksinen sitruspuserrin. Hyllyllä nyt oleva nuukahtanut kasvini on väliaikaisesti elpymässä ikkunasta paistavassa auringonvalossa, olin unohtanut kastella sen ja janoinen ressu oli ollut ilman vettä kolme viikkoa, hups. :)

Omakotivalkoinen_0923.jpg

Omakotivalkoinen_0927.jpg

Hyllyt ovat keskenään identtisellä korkeudella toisiinsa nähden, alareunan ollessa lattiasta mitattuna 134cm korkeudessa. Kaiken kukkuraksi kävi niin hyvä tuuri, että olohuoneessa hyllynreunan ja kylpyhuoneen syvennykseen kääntyvän kulman väli on 37,5cm, keittiön puolella hyllyn ja tytön huoneen ovenkarmin väli on 36,5. Tämä oli puhdas vahinko että ne ovat tasapainossa myös pystysuunnassa poikki meneviin linjoihin. :)

Omakotivalkoinen_0934.jpg

Omakotivalkoinen_0916.jpg

Omakotivalkoinen_0917.jpg

Tässäpä taas pähkinä purtavaksi, pidänkö kivan näköiset hyllyt seinällä vai tykkäisinkö sittenkin enemmän niistä Kekkilän Viherseinän minihyllyistä... Kiirettä ei onneksi ole ja annankin hyllyjen olla nyt hetken aikaa paikoillaan ja katson mihin suuntaan mieli kallistuu. :)

Kivaa päivää kaikille! :)

Omakotivalkoinen_Miia.jpg