Stockmannin kanta-asiakkaita hemmotellaan taas 20% alennuskoodilla, jonka voi käyttää yhteen normihintaiseen naisten-, miesten-, ja kodintuotteeseen. Muotiosastojen alekoodit jäävät minulta todennäköisesti tälläkin kertaa käyttämättä, mutta kodin puolelta tein yhden arvokkaamman hankinnan, jonka pidän salaisuutena tuotteen saapumiseen asti. :)

Stockmann_ale20pros_header2.jpg

Omakotivalkoinen_77367172.jpg

Stcom_unelmia2.jpg

1) Muurame Iso-MakroMup -tasokokonaisuus, 2) Artek TW002 -riippuvalaisin, 3) BEdesign Lume -vaaterekki, 4) Menu POV -pöytäkynttelikkö, 5) Alessi Vassily -tarjotin, 6) Iittala Vakka -säilytyslaatikko, 7) String System -taittopöytä, 8) Casa Stockmann -seinäkello

Pienetkin edut muuttuvat suuriksi säästöiksi, kun kyseessä on tarpeellinen tai toivottu hankinta. Klassisiin huonekaluihin, laadukkaisiin materiaaleihin ja ajattomiin ratkaisuihin hyödynnetynä säästöä alkaa todenteolla syntymään ja parhaimmassa tapauksessa se on elämän mittainen etu, kenties jopa sukupolvelta toiselle siirtyvä. Postauksen kuvitukseen keräsin omasta mielestäni panostamisen arvoisia kodintuotteita, joiden joukosta löytyy myös meidän kodista tuttuja tavaroita sekä salainen ostokseni. :)

Stcom_unelmia4.jpg

1) Swedese Tree -naulakko, 2) BEdesign Deer -seinähylly, 3) La Case de Cousin Paul -pallovalosarja, 4) Casa Stockmann -säilytyslaatikko, 5) String System -lokerohylly, 6) Artek 192A -peili

Hyödynnä KOTI-tuoteryhmän alekoodia verkko-ostoksessasi: FEB15HOME

Tavarahaaveita on kiva välillä kirjata itselle ylös ja myöhemmin katsoa kuinka moni niistä on ollut vain hetken huumaa. Viime vuoden haaveiluistani olen toteuttanut noin puolet ja muutama toteutumaton jatkaa edelleen matkassani. Joukkoon mahtui paljon myös sellaisia tavaroita ja kalusteita, jotka jäivät aseman laiturille junani puksuttaessa pysähtymättä eteenpäin, näin kauniisti ilmaistuna. :) Korostumattoman ajatonta ja tietyllä tapaa lähes "hengetöntä" rauhallisuutta olen kotini sisustuksellisen tunnelman osalta tavoitellut, virtaviivaisen linjakkailla kalusteilla sekä selkeämuotoisilla piensisustustavaroilla kokonaisuus on oman makuni mukainen - valoisa, selkeä, vaatimaton, klassinen, ajaton, tavallinen ja valtavan kaunis. ♥

Letkeää lauantain jatkoa! :)

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

(Tuotekuvat: Stockmann, postaus sisältää mainoslinkkejä)