Design House Stockholmin kaksi valkoista Lotus-lyhtyä saapuivat ja lunastivat sekä korkeat odotukseni että oman paikkansa valkoisessa ympäristössä. ♥

Heräteostos? Ehdottomasti! - Tarpeellinen hankinta? Ei missään nimessä! - Tyytyväinen? TODELLAKIN! :)

Omakotivalkoinen_1550.jpg

Omakotivalkoinen_1553.jpg

Omakotivalkoinen_1557.jpg

Omakotivalkoinen_1563.jpg

Isomman Lotus-lyhdyn pohjalla on kruunu- ja antiikkikynttilöille sopiva pidike, pienemmän lyhdyn pohjassa vuorostaan tuikkukynttilän kokoinen kolo. Lyhdyt ovat mattapintaista maalattua terästä ja värisävyltään hieman Iittalan Nappula-jalkoja valkoisemmat. Muotokieli on siro ja linjakas, omasta mielestäni todella kaunis ollakseen näinkin eleetön ja yksinkertainen - visuaalista täydellisyyttä! ♥

Omakotivalkoinen_1564.jpg

Omakotivalkoinen_1562.jpg

Omakotivalkoinen_1560.jpg

Omakotivalkoinen_1555.jpg

Nappasin äsken teille muutaman iltakuvan, että näette miten kauniilta lyhdyt näyttävät kynttilöiden palaessa. ♥ En uskaltanut jättää pienempää lyhtyä palamaan alahyllylle, vaikkei lyhdyn päällä oleva hyllylevyn pohja tuntunutkaan lämpimältä kättä vasten, vaan nostin sen isomman viereen turvallisuussyistä. Älkää siis ottako mallia minun kuvistani!!! :)

Omakotivalkoinen_1575.jpg

Omakotivalkoinen_1573.jpg

Omakotivalkoinen_1549.jpg

Tunnelmallista iltaa kaikille! <3

Omakotivalkoinen_Miia.jpg