Tässä iltasella tuli yllättävää menoa, joten operaatio "eteinen uusiksi" ei päässytkään alkamaan aivan aikataulussa. Onneksi ulko-oven vieressä sijainnut korkea Bestå-kaappi on kuitenkin lennähtänyt ulos pesästä, joten muutoksen vaatimat pohjatyöt on helppo tehdä vaikka keskellä yötä jos vaan puhtia pikkutunneille asti riittää. :) Aikaisemmasta eteiskaappipostauksestani poiketen pitäydyn hyväksi todetussa avoimessa tilaratkaisussa ja sen vuoksi eteisen oven viereen on tulossa uudenlainen naulakkosysteemi Muuton Dots-ripustimien tilalle... ♥

Omakotivalkoinen_eteisluonnos2.jpg

Swedesen Tree-naulakko oli pitkään himotuslistallani, mutta se tipahti sieltä pois pari vuotta sitten kun innostuin Dotseista. :) Keittiöremontin jälkimainingeissa eteinen kaipaa kuitenkin nyt ryhdikkäämpää ilmettä, eikä vähiten sen vuoksi että se integroituisi entistäkin tiivimmin keittiötilaan. Lähes kaksimetrinen Tree-seinänaulakko tuo kaivattua korkeusvaihtelua ja plussapisteenä siihen saa ripustettua myös henkareita. ♥ Artekin ritiläpenkki tulee vanhaan tuttuun paikkaan ikkunan eteen ja sen alle ajattelin tuunata kolme valkoista renkailla varustettua puulaatikkoa kengille ja asusteille... Alla muutama vanha kuva eteisestä:

Omakotivalkoinen_Eteinen188729.jpg

Swedese_tree1.jpg

Nyt pitää sitten arpoa jaksanko alkaa yötä vasten paikkamaalailemaan eteisen seinää vai jätänkö sen huomiselle... Muutama mielenkiintoinen elokuva olisi Netflixissä odottamassa ja houkuttelisi kyllä eiliseen tapaan heittäytyä pötkölleen soffalle leffaa katselemaan. Hmmm, to be or not to be... kyl on taas vaikea valinta. :D

Kivaa iltaa kaikille ja huomiseen!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

(Tuotekuvat: Swedese, Artek, Pappelina, Scandinavian-design)