Vaaleat puunsävyt ovat alkaneet kovasti houkuttelemaan ja lauantain sisustuskauppakierroksella tulin hypistelleeksi yhtä jos toista puulajiketta. Varsinkin saarni on sellainen, jota voisin kuvitella pienissä määrin lisääväni valkoisen sisustuksen joukkoon, vihreiden kasvien kanssa se nimittäin toimii älyttömän hyvin yhteen. ♥ Vaneri, raakalauta ja muut ns. mökkimäiset puulajit ovat itseltäni todella kummallinen innostumisen aihe, en ole koskaan aikaisemmin edes ajatellut että voisin omaan kotiini moisia puulajeja halajata. :D

Vaaleaapuuta7.jpg

Suurta sisustuksellista repäisyä ei kuitenkaan ole tulossa ja aion rauhallisin mielin katsella mihin tämä uusi innostukseni johtaa. Muutama pieni puinen esine on ajatuksena hankkia, kollaasikuvan puulaatikot minulla makuuhuoneessani jo onkin. :) Annon vaneri-kuosia oleva tyynynpäällinen voisi olla seuraava varovainen hankintani... ehkä. :)

Huomenna tulossa postausta vastaanottamastani hyvinvointihaasteesta sekä kodin säilytysjutuista, joten olkaahan kuulolla! :) Ihanaa illan jatkoa kaikille!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

(Kuvat: Muuto, Hem, Hemtex, Kodin1, Iittala, String)