Tulin pikaisesti toivottelemaan teille ihanaa ystävänpäivää ja kertomaan loistavan leffavinkin kaikille kotisohvalla (varsinkin miehen kainalossa!) iltaansa viettäville Netflixiläisille ja nettileffoja katsoville. :) Juuri tiirailtu elokuva oli nimittäin niin hyvä, että uskallan suositella tätä sekä naisille että miehille, varsinkin näin ystävänpäivänä. ♥

Omakotivalkoinen_88301.jpg

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202015-02-14%20koht

Kyseessä on vuonna 2011 julkaistu I am Number 4, jossa on hieman samanlaista fiilistä kuin Twilight -sagan leffoissa - kaksi eri maailmaa yhdistyvät tunteikkaasti action-kohtausten saattelemana. Näyttelijäkaartiin kuuluu erityisesti naisille silmäniloa antava Magic Mikesta tuttu herkkupala Alex Pettyfer, naiskauneudesta puolestaan vastaa Gleessä Quinn Fabraytä näyttelevä ihana Dianna Agron. Näyttelijöiden henkilökemia toimii hyvin yhteen ja elokuva sopii romantiikan nälkäisille kuin karamelli suuhun. :) Puolivälissä elokuvaa alkava räiskintä tuo viimeistään eloa kotisohville, tykkäsin tästä leffasta kokonaisuudessaan ihan superisti! :) Jos kiinnostuit, voit käydä katsomassa elokuvan trailerin Youtubesta yllä olevaa kuvaa klikkaamalla. :)

Omakotivalkoinen_7215.jpg

Omakotivalkoinen_7211.jpg

Meillä napostellaan namia nassukkaan ja nautiskellaan illan ohjelmatarjonnasta, johon kuuluu TV 5:lta klo 21.00 alkava Charlize Theronin ja Kristen Stewartin tähdittämä Lumikki ja metsästäjä. Viettäkäähän ihanaa iltaa!!! ♥ ♥ ♥

Omakotivalkoinen_8828.jpg

Omakotivalkoinen_Miia.jpg