Viime keväänä työnantajani antoi työntekijöilleen etätyömahdollisuuden ja näin vanha toimistoni muutti fyysisesti oman kotini nurkkiin. Tämä ratkaisu on ollut kaikin puolin kustannustehokas ja itselleni äärimmäisen oikea vaihtoehto - kuulun nimittäin siihen ihmisryhmään, joka on tuotteliain heti aamusta kun silmä aukeaa. Lounasaikaan mennessä alkaa selvästi luovuus jo tyrehtymään, joten on parhautta kun saa vuorokauden ekat tunnit käytettyä työntekoon, työmatkailun sijaan. :)

Omakotivalkoinen_997627.jpg

Kerrostalokolmiossamme ei ole tytön syntymisen jälkeen ollut mahdollisuutta erilliselle työhuoneelle. En myöskään ole syttynyt ajatuksesta, että olisin lohkaissut pienehköstä olohuoneesta nurkan työpisteelleni, joten olen työskennellyt tyytyväisenä ruokapöydän ääressä ja säilyttänyt työtarvikkeeni olohuoneen kaapissa. Keittiöremontin valmistumisen jälkeen aloin kuitenkin miettimään voisiko työpistetarpeen ratkaista jollakin muulla tavalla, kauniseen keittiöön on surku levitellä heti aamusta paperit ja lippulaput levälleen... :)

StringSystem_Klaffipoyta_taittopoyta.jpg

String System -sarjan kokoon taitettava klaffipöytä ei ole tuotteena itselleni tuntematon, mutta en ollut koskaan tullut ajatelleeksi että sellaista voisi hyödyntää toimistokäytössä, johtuen ehkä siitä että kyseinen pöytä on yleensä yhdistetty mallikuvissa pienen kodin ruokapöydäksi. Joulukuussa kuitenkin päätin, että sopivan alekoodi-kampanjan osuessa kohdalle, hankin tämän (ei-niin-välttämättömän) mutta erittäin kätevän taittopöydän osaksi makuuhuoneen String System -hyllykokonaisuutta - se päivä koitti hieman yllättäen viime viikolla Stockmannin -20% kantisedun muodossa. :)

Omakotivalkoinen_977365.jpg

En löytänyt netistä tietoa 78x20cm kokoisten hyllylevyjen mahtumisesta kasaan taitetun pöydän taakse, enkä siksi uskaltanut tilata hyllylevypakettia pöydän kanssa samanaikaisesti. Nyt pöydän ollessa paikoillaan, sain tarkan millimetrimittauksen tehtyä ja jepulijee - 20cm syvät hylly sopivat pöydän alle jääneeseen hukkatilaan kuin nenä päähän ja näin saan työtarvikkeeni jemmattua pöytäkannen taakse. Hieman pitää vielä uudelleenjärjestellä ja sumplia tuota hyllyjen vaatepuolta, mutta säilytystilan osalta pitäisi kyllä kaiken mahtua vallan mainiosti paikoilleen toimistovehkeiden kanssakin. :)

Omakotivalkoinen_772536.jpg

Vaikka suosin paljon avointa säilytystilaa, en tykkää siitä että pikkutavaraa on hyllymetreittäin esillä. Tästä johtuen taittopöydän taakse kätkeytyvä "salainen" säilytystila on tarpeen, sinne saan hyllyjen lisäämisen jälkeen kynäpurkit, paperinivaskat ja muut epäesteettiset roippeet jemmattua. :) Kompakti kotitoimistoni vaikuttaa ensimmäisen käyttöpäivän perusteella toimivalta ratkaisulta. :)

Mukavaa päivää kaikille!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg