Blogini Facebook-tykkääjille tytön meikkileikit onkin jo tuttu juttu, mutta jaetaanpas tämä nyt myös tänne blogin puolellekin. :)

Ensimmäinen suuri idolini oli isoveljen tyttöystävä ja hänen kaverinsa Marjo, elettiin vuotta 1988 ja minä olin juuri täyttänyt viisi. :) Ihastelin kovasti isojen tyttöjen kauniita kampauksia ja meikkejä, ja kuljin heidän vanavedessään varmasti rasittavuuksiin asti. :) Vaaleanpunaisessa elefantti-teemaisessa huoneessani leikin vuoronperään joko Madonnaa tai esikuvaani Marjoa, sulassa sopusoinnussa Rölli-kasettien ja nukkeleikkien kanssa. Kävin salaa näpistämässä isosiskoni meikkejä, kuten Max Factorin panstick-meikkivoidetta jota laitoin huuliini. :) Tämä kaikki muistui mieleeni tyttöni innostuessa kauneusvloggaaja Nella Törnroosin videoista...

Omakotivalkoinen_21587.jpg

Omakotivalkoinen_21637.jpg

Omakotivalkoinen_21617.jpg

Näytin tytölle muutamia Nellan tekemiä meikki- ja kampausvideoita, joista hän todenteolla sitten innostui. Joulupukki toi neidille lahjaksi lasten leikkeihin tarkoitetun meikkisetin ja siitä asti on viikottain harjoiteltu meikin tekemistä Nellan videoiden avustuksella. Nyt meikki onnistuu jo todella siististi, luomivärit pysyvät luomilla ja huulikiillot huulilla. :) Nellan tyyli on kivan luonnollinen ja hänen hyväntuuliset videonsa saavat vanhemmatkin katselijat iloiselle mielelle - ei lainkaan hullumpi esikuva pienelle tytölle, joka kaipaa jo vähän muitakin naismalleja elämäänsä kuin pelkän äidin. :) 

NellaTornroos_kauneusvloggaaja1.jpg

(Kuva: Nella Törnroos)

Nellan videoista saa todella loistavia vinkkejä meikkien ja kampausten tekemiseen, omat suosikkivideoni ovat ehdottomasti Bombshell Glow - flunssaisesta hehkeäksi ja Lace Braid - kaunis kampaus pipon alle. Myös Amber Heard -tyylinen juhlalookki sekä täysin käsintehty Fingers Only Challenge -meikki ovat katsomisen arvoisia teoksia. :)

Tajusin juuri hetki sitten että minultahan puuttuu kokonaan maalitela eteisen seinän korjausmaalaukseen, joten tämän päivän ohjelmaan kuuluu rautakaupassa (tai Clas Ohlsonilla) kipaiseminen. Olin ihan satavarma että minulla oli jemmassani yksi käyttämätön tela, mutta ehei, sehän käytettiinkin keittiörempan aikana. :D Katsotaan josko saisin teille kuitenkin illaksi jonkinlaista eteisnaulakkopostausta aikaiseksi... :) Leppoisaa sunnuntaita!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg