Tyttö toivoo 5-vuotislahjaksi isoa Barbie-taloa, jossa olisi makuuhuone ja keittiö, ja jonne mahtuisi useampi nukke samanaikaisesti puuhastelemaan. Kävin läpi perinteiset lelukaupat, mutta ainut varteenotettava vaihtoehto on Barbie Malibu House -muovitalo, joka ei kuitenkaan ole ihan neidin toiveiden mukainen. Googlen avulla löysin itseni moderneja käsintehtyjä nukkekoteja valmistavan Miniion sivuille ja päm, siinä se on! ♥

contemporary-Barbie-doll-house6.jpg

contemporary-Barbie-doll-house.jpg

contemporary-Barbie-doll-house1.jpg

contemporary-Barbie-doll-house3.jpg

contemporary-Barbie-doll-house5.jpg

 

barbie_Skandinavian-house.jpg

Miniion nukketalojen ja kalusteiden taustalla häärivät muovileluihin kyllästyneet perheenäidit, jotka halusivat tuoda markkinoille kestävämmän kehityksen tuotesarjan. Puolan Varsovassa sijaitseva yritys valmistaa tuotteet tilauksesta käsityönä ja niiden toimitusaika on noin 9 viikkoa. Talon ja kalusteiden muotoilu on saanut selvästi vaikutteita skandinaavisesta sisustus- ja designtyylistä, materiaalina on käytetty laadukasta puuta ja meille pimeän pohjolan asukkaille tuttuja vaalean värimaailman elementtejä. Käsinvalmistetut tuotteet ovat luonnollisesti melko arvokkaita, mutta eipä se muovista valmistettu Barbie Malibu House -talokaan (189€) ole kovin edullinen, ollakseen siis pelkkää muovia. Tytön synttärit ovat vasta toukokuussa, joten tässä on vielä kuukauden verran aikaa miettiä asiaa ennen kuin tilaus Miniion talosta täytyy viimeistään laittaa vetämään. :) 

Onko teillä vinkata minulle barbie-kokoiselle nukelle sopivia talovaihtoehtoja tai nikkaria, jolta voisi tilata vastaavan tyylisen simppelin puutalon muutamalla huonekalulla varustettuna?? :)

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

(Kuvat: Miniio.com)