Sain vieroitusoireita tästä kahden vuorokauden blogihiljaisuudesta ja ihan pakko oli tulla teille turisemaan pikaiset kuulumiset. :) Vuokrasimme eilen porukalla pakettiauton ja teimme parit tavarankuljetuskierrokset ristiin rastiin Helsinkiä. Päivään mahtui yksi pienehkö muutto, kalusteiden kuljetusta, kasailua ja sisustamista siellä sun täällä... Eilisen bodauspäivän seurauksena tänä aamuna herätessäni särki jokaista pienintäkin lihasta kaulasta nilkkoihin, auts, onneksi muukin porukka oli yhtä raihnainen. :) Tässä muutama realismikuva tältä illalta. :)

Omakotivalkoinen_190209.jpgOmakotivalkoinen_19021092.jpg

Kotona(kin) on ehtinyt tapahtumaan yhtä jos toista ja huomenna projekti jatkuu heti aamusta klo 8:00 kun 205kg painoinen kuorma saapuu kotiovelle. :) Yhtä haipakkaa menoa siis luvassa huomennakin, mutta yritän ehtiä postailemaan teille parista kivasta jutusta, jotka postausaiheena polttelevat tällä hetkellä hyppysissäni.

Ihanaa illanjatkoa kaikille ja huomiseen! ♥

Omakotivalkoinen_Miia.jpg