Minuun iski aivan hirmuinen pöllömania kun näin nämä PaaPii Designin Pöllö-kankaasta ommellut pussilakanat mustavalkoisia tekstiilejä googletellessani. Makuuhuoneen aikuismaiseen ympäristöön pedatut vekkulit pöllölakanat olivat aluksi hauska ajatusleikki, mutta sitten se pamahti - juuri tälläistä vinkeän veikeää yksityiskohtaa tarvitsen, jotakin pientä ja yksinkertaista, mutta erikoista ja huomiotaherättävää... Aivan kuten kodin keskeisimmälle paikalle ripustettu leikkisä Lillagungan keinu. :)

p%C3%B6ll%C3%B6pussilakana4.jpg

lokakuu2010%20025.jpg

lokakuu2010%20020.jpg

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202015-02-06%20koht

Paapii_pollo_026.jpg

Paapii_pollo_028.jpg

p%C3%B6ll%C3%B6pussilakana3.jpg

pollo%20musta%20iso.jpg

huhtikuu2011%20046.jpg

pollot.jpg

Minunlaiseni poropeukalokin osaa ommella itse pussilakanan ja arvatkaa vaan kuinka sormet nyt syyhyää pöllökankaan kimppuun pääsyä. :) Laskin jo kangastarpeenkin valmiiksi, 4,1 metriä pöllökangasta ja toinen samanmoinen tavallista valkoista lakanakangasta. Tyynyliinaksi sopii valmis vitivalkoinen tyynyliina, sillä haaveilen sängylle tuollaista isoa lähes 40cm korkeaa pöllötyynyä. :) Oijoi, pitäisiköhän lähestyvien synttäreiden kunniaksi repäistä ja tarttua tuumasta toimeen?? :)

PaaPii_Design_etusivu_pehmolelu.jpg

Pirtsakat perjantait kaikille! :)

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

(Kuvat: PaaPii Design)