Sain ruokakaapin sisällön ihanasti ojennukseen, kun vaihdoin ruokien omat myyntipakkaukset dymo-tarrakoneella nimikoituihin kirkkaisiin muovipurkeihin. Läpinäkyvyytensä ansiosta purkeista on helppo nähdä nopealla vilkaisullakin, jos ruoka-aines on loppumaisillaan. :)

Omakotivalkoinen_1701_mini.jpg

Omakotivalkoinen_1696.jpg

Omakotivalkoinen_1693.jpg

Casa Stockmannin akryylista valmistetun säilytysrasian mitat ovat 11,5 x 11,5cm ja sen korkeus on 23,7cm. Ulosvedettävälle hyllylle mahtuu yhteensä 16 muovipurkkia, joten tarvittaessa voin lisätä vielä neljän purnukan pystyrivin hyllyn oikealle puolelle. Ilmatiivis kansi pitää ruoka-ainesten aromit tallessa ja sen vuoksi purkissa voi säilyttää halutessaan myös kahvia ja kaakaota. Purkista saa keskikohdan hieman kapeamman muotoilun vuoksi hyvän ja tulevan otteen pienikätinenkin naisihminen.

Omakotivalkoinen_1694.jpg

Omakotivalkoinen_1708.jpg

Mustalla teippinauhalla varustettu kasarityylinen dymo-kone löytyi Clas Ohlsonilta. Manuaalikäyttöisestä kojeesta löytyy aakkosten ja ääkkösten lisäksi myös numerot sekä @-, ja €-merkit. 3D-irtoteippirullia löytyy mustana, sinisenä ja punaisena. Dymo-tekstailun ansiosta ei puurot ja vellit mene purkeissa sekaisin, hiutaleista ja riisilaaduista kun ei aina ulkomuodon perusteella muista mikä ruoka-aines tarkalleen ottaen onkaan kyseessä. :)

Omakotivalkoinen_1697_mini.jpg

Enää ei jauhot pölise pussin suusta eikä riisit sinkoile pahvipakkausten rakosista pitkin hyllyä ja lattiaa. Hylly pysyy siistinä, purkit ojossa ja kokkailu on taas asteen verran helpompaa. :)

Kivaa alkanutta viikkoa kaikille!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

(Postaus sisältää mainoslinkkejä!)