Vaatesäilytyksen ja kotitoimiston yhdistäminen toisiinsa olikin ulkoisen habituksen osalta hieman haasteellisempaa kuin kuvittelin. Avoimet hyllyratkaisut toimivat todella hyvin silloin kun hyllystön funkiona on vain yksi toiminto, kuten aikaisemmin oli pelkästään vaatepuoli. Toimistotarvikkeiden, paperipinkkojen, vaatteiden, sekä erilaisten laatikoiden ja korien yhdistäminen teki makuuhuoneesta todella levottoman ja hyllystön alkuperäinen idea meni siinä samassa ihan plörinäksi. Onneksi String System -sarjasta löytyi laatikostomoduuli, jonka avulla sain yleisilmeen siistittyä. Vielä pitäisi löytää muutama valkoinen puulaatikko, jonne saisin laitettua sängyn vieressä olevaan paperikassiin piilottamani tilpehöörit. :)

Omakotivalkoinen_22245.jpg

Omakotivalkoinen_22335.jpg

Omakotivalkoinen_22325.jpg

Laatikoihin mahtui yllättävän paljon täytettä - ylemmässä laatikossa on alusvaatteita, sukkia, sukkahousuja, toppeja, legginsejä sekä asusteita, ja alemmassa kolmeen pinoon viikattuja paitoja, pari neuletta, mekkoja (+ yksi hame) ja housuja. Laatikoston alapuolelta löytyy hurjan suuri kenkävarastoni ja juhlavammat puserot roikkuvat henkarissa laatikoston yläpuolella, jotta säästyn niiden silittämiseltä. :) Korkkarit ovat eksyneet ylähyllylle tilapäisen tilanpuutteen vuoksi, mutta kevään koittaessa alahyllyn kenkäjemmassani olevat ballerinat siirtyvät eteiseen, jolloin sinne vapautuu tilaa myös korkkareille...

Omakotivalkoinen_22195.jpg

Omakotivalkoinen_22365.jpg

Omakotivalkoinen_22435.jpg

Haluan vinkata teillekin tästä Stockmannin verkkokaupan -15% alennusetukampanjasta, joka kattaa kaikki valkoiset String System -kalustesarjan osat, myöskin pienemmän kokoluokan String Pocket-seinähyllyn. :)

StringSystem_etu15pros_stcom5.jpg

StringSystemWhite_Stcom2.jpg

Itselle sopivan String System -kalustekokonaisuuden suunnittelu ja rakentaminen on kivaa puuhaa! Ja plussaa tietysti myös siitä, että moduuleja voi hankkia osissa ja ne mukautuvat muuttuviin tarpeisiin melkolailla rajattomasti. ♥

Tämän touhutiinan työntäyteiseen tiistaihin kuuluu normiaskareiden lisäksi palaveeraamista, eteisrempan jatkamista, ruokakaupassa juoksemista ja hiustenleikkuuta... Jos illalla vielä ysin jälkeen olen hereillä niin nostan itselleni hattua, sen verran nimittäin väsyttää jo nyt, eikä kello ole edes kolmeakaan. :) Sen siitä saa kun tapittaa leffoja reippaasti yli puoleen yöhön asti ja paahtaa eteenpäin parintunnin unilla. :D

Kivaa tiistainjatkoa kaikille!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

(Tuotekuvat: String.se, Stockmann.com, postaus sisältää mainoslinkkejä)