Aion olla tavastani poiketen nyt kunnon pihtari ja pitää olohuoneen uuden sisustuksen pimennossa teiltä vielä viikon verran. :) Sohvan kanssa on hieman venkslaamista eikä verhodilemmanikaan ole edistynyt viime viikosta - ompelua ei ole siis aloitettu enkä ole löytänyt oikeanlaista verhokiskoa vieläkään... Juttua kuitenkin riittää ilman olohuonettakin, sillä ylihuomiseksi saan eteisen kuntoon ja siitä onkin tulossa sitten melkoinen postaus. ♥ Pari muutakin kivaa postausaihetta on takataskussa odottamassa ja toinen niistä putkahtaa ulos eetteristä heti huomenissa. :)

Tähän väliin haluan näyttää teille miten kivasti Milou-printtitauluni sopii pikkuruiselle String Pocket -seinähyllylle..

Omakotivalkoinen_7864.jpg

Omakotivalkoinen_7867.jpg

Pari pientä mustaa yksityiskohtaa (huulipunan hylsy ja kabukisuti) yhdistävät mustavalkoisen printtitaulun osaksi kokonaisuutta ja lopputulos on aika hauskan näköinen. :)

Ihanaa illanjatkoa kaikille ja huomiseen!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg