Ystäväni tekivät melkoisen salapoliisityön selvittääkseen minulle mieluisan synttärilahjan ja sain heiltä jälkikäteen sapiskaa kun en ollut suostunut heille mitään vinkkiä etukäteen antamaan. :) Ronttiryökäleet olivat sitten parina iltana pläränneet blogiani läpi ja päätyneet lopulta Eva Solon yrttiruukkuihin, joista postailin teille kuun puolivälissä. Ruukkukokoelmani kasvoi rakkaiden ystävieni ansiosta kahdella 11cm kokoisella ruukulla... ♥♥♥

Omakotivalkoinen_2249.jpg

Omakotivalkoinen_2252.jpg

Eilinen oli varsin tapahtumarikas päivä, eikä ihan parhaalla mahdollisella tavalla. :) Iltapäivällä vointi oli todella huono ja ajattelin jo hetken aikaa hädissäni, että olen saanut vatsataudin tai jonkin ruokamyrkytyksen. Huonosta voinnistani huolimatta jouduin kohtaamaan arjen extrahaasteita taistellessani mm. pesukoneen poistovesiputkiston tukkeutuman sekä jääkaappiin vahingossa kaatamani 1,5L maitopurkin putsausoperaation kanssa. Huono oloni oli onneksi vain flunssaa edeltävä vatsanpohjassa asti tuntuva hönttiolo, koska aamulla herätessäni olin kuin Fantastic Four -elokuvan tulimies - kuumetta 39,8 ja nousujohteessa, jiihaa. Nyt pötkötän peiton alla finrexiniä sisältävän kupposen kanssa ja yritän saada kuumetta hieman alemmas, jotta saisin nukuttua pari tuntia. Näin korkeassa kuumeessa sairastaminen on yleensä ollut vauhdikasta ja jos vanhat merkit pitävät paikkaansa, olen paremmassa kunnossa jo huomenna. Eteisen seinän pohjatyöt on tehty ja enää puuttuu puunaulakon kiinnitys. Tänään en kuitenkaan taivu vaadittaviin suorituksiin (poraus ja bodaaminen) sen osalta, mutta heti kun olen tervehtynyt niin hoidan hommat kuntoon. :) 

Mukavaa torstaipäivää kaikille täältä sairashuoneelta! :)

Omakotivalkoinen_Miia.jpg