Huonosti nukutut yöt ja iän tuoma ihon kimmoisuuden väheneminen ovat selvästi alkaneet näkyä kasvoissa ja koin pienimuotoisen kriisin tässä taannoin asian tiimoilta. Olen aina ollut ilmeikäs ihminen, mutta vasta viime aikoina olen huomannut että naururypyt silmäkulmassa eivät siloitu enää itsestään ja ne ovat todella tulleet jäädäkseen. :) Tykkään luonnollisesta meikistä ja käytän meikkiä hyvin hillitysti, arkisin saatan sipaista poskille väriä aurinkopuuterilla ja lisätä ripsiväriä, mutta muutoin olen yrittänyt antaa ihoni hengittää ja levätä. Pinterestin Beauty-kansiossani on hirmuinen määrä kauniita meikki- ja kampausideoita, joita kolusin läpi koko aamun saadakseni inspiraatiota omaan kauneudenhoitooni. :)

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202015-02-14%20kohtN%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202015-02-14%20kohtN%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202015-02-14%20kohtN%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202015-02-14%20kohtN%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202015-02-14%20kohtN%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202015-02-14%20koht

Ihoni on muuttunut rasvaisesta sekaihosta pintakuivaksi ja olen hieman pulassa sen kanssa. Kasvojen iho on alkanut ikävästi hilseilemään ja vanhat hoitorutiinini eivät enää toimi. Kosteusvoiteena pitkään käyttämäni decubal ei enää imeydy riittävän syvälle ja tuntuu että se jää pyörimään kuivan ihon pinnalle. Puhdistusaine on vuorostaan liian tymäkkää tavaraa, josta johtuen decubalin perusvoidekaan ei ehkä toimi. Mene ja tiedä missä mättää tällä kertaa. :D Kahvikuorinta kahdesti viikossa on auttanut pahimman talvikauden yli, mutta se ei yksistään riitä pelastamaan tätä omituisesti käyttäytyvää nassunahkaani. Luonnollisen meikin perusta on mahdollisimman hyvinvoiva iho, enkä pidä ajatuksesta että heleän lopputuloksen saamiseksi joudun ottamaan ison meikkiarsenaalin käyttööni. Melkein jo ryntäsin peite- ja meikkivoideostoksille, mutta päätinkin sen sijaan yrittää hoitotuotteiden avulla pelastaa sen mitä pelastettavissa on. :)

Philosophy_kosmetiikka2.jpg

Philosophyn tuotteista olin kovasti kiinnostunut jo silloin kun Suomen markkinoille ilmestyivät, mutta asia hautautui ja unohtui kaiken muun alle. Olen todella skeptinen kosmetiikan suhteen ja ziljoonakertaa todennut kehujen olevan täyttä puppua. Nyt kuitenkin päätin pettymyksenkin uhalla ostaa ylistettyjä Philosophyn tuotteita ja hartaasti toivon että parin viikon kuluttua minulla on teille hyvää kerrottavaa näistä. :) Mitä ilmeisimmin tuotteiden tuoksu on aika karmea, mutta jos ne toimivat lupaamallaan tavalla syväkosteuttaen ja ikääntymisen merkkejä häivyttäen, lupaan liputtaa näiden puolesta forever. :)

Microdelivery Exfoliating Facial Wash on hellävaraisesti kuoriva kasvojenpuhdistustuote päivittäiseen käyttöön. Se uudistaa ihoa, tasoittaa sen sävyä ja auttaa häivyttämään pieniä juonteita.

Miracle Worker Cleanser sisältää maito- ja aminohappoja, joiden anti-ageing vaikutus saa ihon hohtamaan kuulaana ja nuorekkaana (kröhöm, uskoako tätä nyt ihan täysin :D). Tätä tuotetta aion käyttää kasvonaamion tapaan kerran viikossa.

Purity Made Simple Mineral on ylelliseksi hoitotuotteeksi kuvattu puhdistusöljy, joka ylläpitää ihon kosteustasapainoa ja poistaa ylimääräistä ihotalia ja epäpuhtauksia. Tämä tuote tulee minulle itse tehtyjen kuorintanaamioiden pohjaksi. Puhdistusöljyn joukkoon aion sekoitella kahvinporoja, hunajaa, kanelia, sokeria ja mitä nyt milloinkin on tarpeen. :) Tuote toimii myös hyvänä meikinpoistoaineena.

Hope in a Jar on erittäin täyteläinen kosteusvoide kuivalle iholle. Sen hoitavat ainesosat auttavat ylläpitämään ihon luonnollista kosteustasapainoa samalla kun tuotteen sisältämän antioksidantit suojaavat ihoa ulkoisilta tekijöiltä. Sopii päivä- ja yövoiteeksi.

Hope in a Tube silmänympärysvoide on kehitetty palauttamaan iholle sen menettämä kiinteys ja kosteus. Antioksidantteja sisältävä voide suojaa ihoa ympäristön haittavaikutuksilta ja madaltaa pieniä juonteita. Tämän tuotteen osalta olen erityisen toiveikas. :)

Nappasin hetki sitten muutaman lähikuvan ryppyisestä ja hilseilevästä lookistani, mutta näkymä on kyllä nyt niin karu etten kehtaa julkaista niitä tässä yhteydessä. :D Säästän kuvat parin viikon päästä ilmestyvään postaukseeni, jossa toivottavasti on kuvituksena myös uusi heleämpi ja rypyttömämpi minä. :D

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

(Kuvataltioinnit: Pinterestin Beauty-kuvakansioni, tuotekuvat: Philosophy)