Olen puhdistanut ja kosteuttanut kasvoni Philosophyn tuotteilla nyt muutamien päivien ajan ja oli pakko tulla kertomaan teille, että ainakin kevyesti kuoriva päivittäiseen käyttöön sopiva puhdistusaine (Microdelivery Exfoliating Facial Wash) on ihan mieletön tuote. Se jättää ihon ihanan pehmeäksi ja samettiseksi ilman kiiltoa ja kiristystä, ja jos en ole ihan väärässä, luulen että se on tasoittanut myös kasvojeni sävyä punaisuuteen taipuvalta t-alueelta. :) Myös kahvinporokuorinnan pohjana käyttämäni puhdistusöljy (Purity) vaikuttaa ensikosketuksen perusteella äärimmäisen hyvältä aineelta ja kuten tuotetiedoissakin mainitaan, on se erittäin hyvä silmämeikinpuhdistusaineena. Hoitovoiteista minulla ei ole teille vielä raportoitavaa, naururypyt ovat edelleen ihan entisellään silmäkulmissa ja otsalla. :)

Omakotivalkoinen_22912.jpg

Omakotivalkoinen_22872.jpg

Omakotivalkoinen_22842.jpg

Omakotivalkoinen_22892.jpg

Omakotivalkoinen_Skagerak_Philosophy2.jp

Puiset Skagerakin säilyttimet sopivat kivasti kauneuskosmetiikan säilytykseen. Säilytysrasian sisällä on vanupalloja ja kaikki tarvittavat purtilot pysyvät siististi tarjottimen päällä. Pitää vaan muistaa ettei näiden läheisyydessä hirveästi lutraa tai roiski veden kanssa, koska puu turpoaa kastuessaan. Skagerakin puualustaa voi käyttää sisustuksessa hyvin laajasti, esim keittiössä maustemyllyjen ja yrttiruukkujen alla, makuuhuoneessa usein käytettävien korujen ja kesäisten aurinkolasien kohtaamispaikkana, eteisessä avainten ja puhelimen säilytyspisteenä sekä taskujen tyhjennysalustana, tai sitten ihan vaan osana perinteistä piensisustusta vaikkapa kukkamaljakon kanssa yhdistettynä. ♥

Letkeää lauantaita kaikille! :)

Omakotivalkoinen_Miia.jpg