Sain ystävältäni White & Fresh -blogin Irinalta yllärilahjaksi Methodin verigreipin tuoksuisen astianpesuaineen, josta teille jo kertoilinkin Siivoustuotteiden suosikit -postauksessani. Suihkepulloon pakattu vaahtoava pesuneste on rasvanpoistoteholtaan Methodin muita kokeiltuja tiskiaineita tehokkaampaa ja sen tuoksu on suorastaan huumaavan herkullinen. ♥ Lisäplussaa annan hyvästä suihkepullosta, josta pesuaineen saa käytettyä viimeistä pisaraansa myöten.

Omakotivalkoinen_1734.jpg

Omakotivalkoinen_1725.jpg

Omakotivalkoinen_1711.jpg

Omakotivalkoinen_1720.jpg

Pullollinen tiskiainetta riitti päivittäisessä käytössäni 10 viikkoa ja ensimmäistä kertaa elämässäni olen löytänyt käsitiskiaineen, jonka tuoksu ei ala kyllästyttämään pullon tyhjennyttyä. Tätä hieman harvinaisempaa Methodin huipputuotetta piti ehdottomasti saada lisää ja ostinkin sitten suoraan kolme pullollista, jottei heti lopu kesken. :) 

Myyntipaikkoja on aika harvassa, sillä tämä vaahtoava verigreipin tuoksuinen tiskiaine ei näytä kuuluvan edes Prismojen valikoimaan. Nettikauppoja löytyy googlettamalla muutamia, omani löytyivät Itäkeskuksen Stockmannin pikkuruiselta siivousosastolta. :)

Mukavaa päivää kaikille! 

Omakotivalkoinen_Miia.jpg