Kävin eilen Helsingin sisustuskaupoissa tutustumassa kevään 2015 uutuuksiin ja bongasin monta kivaa ideaa oman kodin elävöittämiseen. :) Suosikkikaupoistani teen teille ensi viikolla erikseen oman postauksensa, sillä tämä postaus on omistettu yksinoikeudella vanerilaatikoille, jotka löytyivät Hemtexistä. :)

Omakotivalkoinen_1878.jpg

Omakotivalkoinen_1866.jpg

Omakotivalkoinen_1868.jpg

Alkuperäinen ideani oli löytää mahdollisimman pelkistettyjä ja edullisia vanerilaatikoita ja maalata ne kalustemaalilla valkoiseksi. Vanerilootia löytyikin monesta eri kaupasta, mutta hinta oli yllättävän suolainen - Granitissa sai pulittaa keskikokoisesta peruslaatikosta peräti 19€, joten jatkoin etsintää mm. H&M Homen, Stockmannin, Habitatin, Kodin1:sen ja Clas Ohlsonin kaltaisista paikkoista. Ohikulkumatkalla silmäkulmassani vilahti Hemtexin ikkuna, jonka takana pilkisti torkkupeitoilla täytettyjä vanerilaatikoita. Tämä oli todellinen yllätys, sillä Hemtexistä en ole aikoihin löytänyt mitään mieluisaa. Hintalappukin näytti kohtuullista 10,95€ kappalehintaa ja mukisematta nappasin kolme keskikokoista laatikkoa mukaani. :) 

Omakotivalkoinen_1880.jpg

Omakotivalkoinen_1869.jpg

Omakotivalkoinen_1874.jpg

Ajatus valkoiseksi maalaamisesta hävisi sen sileän tien kun laitoin laatikot makuuhuoneen String-hyllylle, paljas vaneri on sellaisenaan aivan täydellinen - hieman koruton ja karski, mutta myös valloittava valkoisten linjojen rikkoja. :) 

Letkeää sunnuntaita!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg