Muuttuva Kotini -blogin Päivi haastoi minut mukaan 5 väriä & 5 päivää -blogihaasteeseen, jonka ideana on kuvata viitenä eri päivänä viisi erilaista kodin tai tilan keskipisteessä olevaa väriä. :) Haaste on minulle äärimmäisen vaikea, sillä kotoa löytyvien värien määrä on hyvin vähäinen. Vaatepuolen punaisena lankana toimii onneksi mustavalkoisuus ja eilen katsomani Fifty Shades of Grey -leffan inspiroimana valitsin haastesarjan ensimmäiseksi (anti)väriksi pikimustan. :)

IMG_2465.jpg

IMG_2470.jpg

IMG_2483.jpg

Vaatekaapin sisältö on tärkeä osa makuuhuoneen sisustusta ja tuo juuri sopivan määrän intensiivistä kontrastia vitivalkoiseen makuukammariin. :) Kodin muissa huoneissa mustaa väriä on huomattavasti vähemmän - vain muutama pieni satunnainen esine, uunin luukku, pussilakana ja eteisessä olevat kengät ja takit. :) 

Huomenna on tulossa värihaasteen toinen ja hieman yllävämpi osa, sekä juttua Fifty Shades of Grey -elokuvasta mikäli vaan saan ajatukseni tästä kasattua ja runosuoneni sykkimään... ;) Kivaa iltaa kaikille!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg