Illan aiheena on eilen alkanut 5 väriä & 5 päivää -blogihaasteen toinen osa, jonka teemavärinä on hieman farkkuväriin vivahtava tummansininen. :) Käväisin tänään H&M:llä ostaakseni alla olevassa kuvassa esiintyvän edullisen tummansinisen pussilakansetin sekä yöpöydälle sijoitettavat pienet sinisävyisesti kuvioidut kynttilät, mutta kumpaakaan tuotetta ei löytynyt myymälävalikoimasta. Siispä näpyttelin kotiin päästyäni tilauksen verkkokaupan kautta menemään... Toivottavasti paketti tulisi tällä kertaa nopsasti perille, malttamaton hötkyhousu kun olen. :)

Tunnelmaa_tummansinisesta_88783.jpg

(Tuotekuvat: H&M.com)

Omakotivalkoinen_kollaasitkuva577467.jpg

Ajatuksenani on olla rohkeasti kokeellinen ja tuoda makuuhuoneeseen pieni hiven maskuliinisuutta tummansinisen pussilakansetin muodossa. Pussilakanasta jää näkyviin vain kapeahko päiväpeiton päälle taiteltu kaistale, jota tyynyliinat määrällisesti tukevat. Kolme pientä kynttiläpurkkia tuovat petivaatteille haluamani väriparin, eikä haittaa vaikka sininen väri tai purkkien kuviointi alkaisi kyllästyttämään, ne kun on nopeasti polteltu loppuun. :)

Tunnelmallista illanjatkoa kaikille!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg