Käväisin tekemässä yrttiostoksia ja päädyin uteliaana ostamaan auringonkukanverson, jota kokeilinkin jo heti lounasaikaan salaatin joukossa. Varsin makoisa ja mielenkiintoisen pikanttinen sivumaku, tämä täytyy pyrkiä pitämään hengissä sadon harvennuksesta huolimatta. :)

Omakotivalkoinen_23205.jpg

Omakotivalkoinen_23175.jpg

Myös villirucola on suurta herkkua, vihersalaateissa hieman liian voimakkaan makuinen mutta mozzarellan tai parmesaanin kanssa täydellinen makuyhdistelmä. Tavalliseen rucolaan verrattuna tämä villimpi versio maistuu nimensä veroisesti villimmältä, tuoksu ja jälkimaku ovat voimakkaampia. :)

Omakotivalkoinen_23154.jpg

Meirami on meidän yrttihyllyn klassikko, sitä sujauttelen yleensä keittoruokaan ja joskus myös smoothien joukkoon. Parasta siinä on kuitenkin kivan rönsyilevä ulkomuoto, tuollainen miesten surffitukkamainen habitus. :)

Omakotivalkoinen_23135.jpg

Omakotivalkoinen_23215.jpg

Aurinkoa ei paljoakaan ole näkynyt viime päivinä, mutta onneksi vihreä yrttiseinäni tuo virkistävän kesäisen mielen. ♥

Iloista tiistaita kaikille!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg