Sain mahdollisuuden tehdä yhteistyötä kotimaisen AVA Roomin kanssa ja tilasimme tytön kanssa yhteistuumin hänelle monikäyttöisen säilytyslaatikoilla varustetun sängyn, sekä samanlaisen valkoisen vetoketjuin varustetun AVA-päiväpeitteen, joka meiltä pienempään sänkyyn sopivana jo entuudestaan löytyikin. ♥ Kotimaiset AVA -tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa ja niiden suunittelussa on otettu huomioon erityisesti lapsiperheiden runsaammat säilytystilatarpeet, tilan optimaalinen käyttö sekä korkeat kotimaiset laatuvaatimukset. Itseäni ilahduttaa kovasti se, että päähuomio on aidosti lapsissa - kalusteissa on aavistuksen pyöristetyt kulmat ja säilytyslaatikoiden avausmekanismia on pienenkin ihmisen kevyt käyttää. ♥

Omakotivalkoinen_266666_233.jpg

Omakotivalkoinen_266566_33.jpg

Omakotivalkoinen_267166.jpg

Vahvasta MDF-levystä valmistettu AVA -sänky on loistava valinta kaikkiin koteihin, leikki-ikäisestä aikuisikään asti. Sänkyn linjakas ja virtaviivainen muoto henkii laatua sekä arvostettujen suomalaisten suunnittelijoiden suosimaa ajatonta yksinkertaisuutta. Sängyn ulkomitat ovat 84,4 x 204,4cm ja korkeus 45cm. Pohja on 14mm vahvaa hengitysrei´jin varustettua koivuvaneria ja siihen sopii perinteinen 80x200cm kokoinen yhden hengen patja. Vetoketjuin suljettavaa AVA-päiväpeitettä hyödyntämällä sänkyä voi käyttää myös sohvana.

Omakotivalkoinen_267666.jpg

Omakotivalkoinen_268766.jpg

Sängyn alle sijoitettavat laatikot tuovat lisää säilytystilaa, joka varsinkin lastenhuoneessa on kaivattua. AVA-laatikoiden yhteistilavuus on lähes 300 litraa ja ne ovat syvyydeltään sängyn reunasta reunaan, jolloin hukkatilaa ei sängyn alle jää. Laatikot ovat lapsen tasolla ja lelut kädenulottuvilla, ja mikä parasta - lelujen siivoaminen takaisin laatikoihin käy käden käänteessä eikä lego-rakennelmiakaan tarvitse purkaa. :) Laatikot toimitetaan kehysmoduuleissaan valmiiksi kasattuna, joten nikkarointia ei niiden osalta tarvitse tehdä. Itse sängyn kasaaminen on hyvin helppoa ja nopeaa, reilussa viidessä minuutissa oli sängyn päädyt kiinnitetty sivulaitoihin, ruuvattu pohjalevyt paikoilleen ja nostettu sänky riviin aseteltujen laatikkojen päälle (sänky klonksahtaa tiukasti paikoilleen). :) 

Omakotivalkoinen_268066.jpg

Omakotivalkoinen_Avaroom776383.jpg

Tyttö on tykännyt todella paljon uudesta sängystään, eikä minun ole kertaakaan tarvinnut pyytää häntä siivoamaan lelujaan takaisin laatikoihin. Neiti on itse iltaisin hoitanut lelut paikoilleen, ilman vetkuttelua ja mutinoita. Tämä jos mikä saa äidin hyvin-hyvin-hyvin iloiseksi. :)

Omakotivalkoinen_268966.jpg

Omakotivalkoinen_268366.jpg

Vaikka AVA-sänky onkin muodoltaan hyvin pelkistetty, on se täynnä pieniä millintarkasti mietittyjä yksityiskohtia osien kiinnitysmekanismeista vetolaatikoiden kevyesti liukuviin kiskoihin. Nämä pienet ja lähes huomaamattomat asiat ovat juuri niitä, joista laadukas ja aikaa kestävä kaluste syntyy. ♥

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202015-03-19%20koht

 

 

AVAROOMPARIS%C3%84NKYPAADYLLA366.jpg

AVA Roomin tuotevalikoimasta löytyy useita tilaa säästäviä kalusteita, joista yllä oleva päädyllinen Double -parisänky lisälaatikoineen on oiva taidonnäyte. Nerokkaasti toteutettuja kalusteratkaisuja sekä pieniin että suuriin koteihin löydät lisää AVA Roomin verkkokaupasta sekä heidän Facebook-sivuiltaan

AVA Room - Pieniä ihmeitä sisustukseen!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

(Yhteistyössä: AVA Room)