Stockmannin Hullujen Päivien keltainen haamu käväisi eilen meillä kylässä välittämässä ilosanomaa uusista ja toivotuista muutoksista, joita Stockmann tarjoaa verkko-ostoksia tekeville asiakkailleen. Suurin ja itsellenikin merkittävin uudistus on varaava ostoskori, joka pitää tuotteet varatuina ostamisen aikana. :) Enää ei siis tarvitse tulipalokiireellä rynnätä yksi tuote kerrallaan kassalle saadakseen ne varmasti omakseen ensimmäisten joukossa. :) 

IMG_2698.jpg

IMG_2701.jpg

IMG_2704.jpg

Haamu toi tullessaan legendaarisia Hullareiden kuorutettuja herkkumunkkeja, jotka hupenivatkin hyvin nopeasti pienten sokerihiirulaisten suihin. :) Pienen palan sain onneksi itsekin kahvin kanssa nautittavaksi, vaniljakreemi munkin sisällä on taivaallisen hyvää! ♥

Hullujen Päivien tuotevalikoimasta löytyi perinteisten kosmetiikka- ja sisustusvakiotuotteiden lisäksi monia kivoja uusia juttuja, alla minun valikoimani parhaimmistoa niistä! :)

Hullarit665271.jpgStockmann_Hullutpaivat_032015.jpgStockmann_Hullutpaivat_887638.jpgStockmann_Hullutpaivat_032015_muoti.jpg

Stockmann-hullarit664727.jpg

Stockmann_Hullarith765572.jpg

Stockmann_hullarit667287.jpg

Stockmannin Hullut Päivät -kuvastoa pääset tutkailemaan yllä olevasta kuvastolinkistä sekä TÄÄLTÄ!

Aurinkoista lauantaita kaikille!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

(Kuvat ja munkit: Stockmann, postaus sisältää mainoslinkkejä)