Autoin tuttavaani sisustamaan vanhan lastenhuoneen vierashuoneeksi ja samalla tuli taas kattavammin tiirailtua kymmenien verkkokauppojen tuotevalikoimat läpi. :) Ihania kevät- ja kesäuutuuksia löytyy jo reilunlaisesti, itseäni puhuttelee eniten vaalean puun ja valkoisen yhdistäminen toisiinsa. ♥︎ 

Vaaleaapuutajavalkoista778.jpg

Rakastuin aivan päätä pahkaa tuohon Everyday Designin valkoisesta teräksestä valmistettuun Tampere -tarjoiluvaunuun, jossa on maailman suloisimmat pienet puupyörät. ♥︎ Vaaleita vaneri- ja puulaatikoitakin putkahtelee esiin nyt joka käänteessä, parhaimmat löytämäni vaihtoehdot ovat (omien Hemtexistä ostamieni lisäksi) Casa Stockmannin edulliset ja yksinkertaisen selkeälinjaiset loodat.

Keveaakauneutta77627.jpg

Muita silmääni miellyttäviä puun ja valkoisen yhdistäviä herkkuja ovat mm. OYOY:n Tippetop -sarjan hauskasti muotoillut kynttilänjalat, Artekin 90C -pöytä, Umbran Reflexion -korurasia sekä työkalupakkia muistuttava Toto -säilytyslokerikko. Vasemmassa alanurkassa oleva linjakas Hay Copenhague -pöytä on bonuksena mukana, näin sen nimittäin livenä jokin aika sitten ja sen pinta on ihan mielettömän kaunis ja eläväinen. ♥︎

Illalla lähden pitkästä aikaa elokuvateatteriin nautiskelemaan kunnon leffaelämyksestä, herkkusäkin kanssa tietenkin. :) Karkkihammasta on jostakin syystä kolottanut jo monena iltana ja mieliteon kohteena on Lontoon rakeet ja suklaarusinat, jotka ovat molemmat ihan kummallisia karamelli-himoja... :) Yleensä karkkimakuni on hieman erottelevampi, eli lakut lakuina, salmiakki salmiakkina, suklaa suklaana ja rusinoita ei koskaan missään muodossa. :D Nyt kun vielä malttaisi pitää hyppyset poissa pussinsuulta elokuvan alkamiseen asti... Huomenna siis tulossa ainakin leffa-arvostelupostausta ja mahdollisesti myös pientä arvonnanpoikasta. :)

Kivaa tiistain jatkoa kaikille!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

(Tuotekuvat: Stockmann, Everyday Design, Hay, Umbra, OYOY. Postaus sisältää mainoslinkkejä)