Löysin nettikirpparilta Ikean vuoden 2011 mallistossa olleen valkoisen Oväntad -maljakon ja mieleeni tuli heti Skagerakin kannellinen purkki, ja kuinka niiden samanhenkinen pehmeä muoto saa ne sopimaan kauniisti vieretysten. ♥ 

Omakotivalkoinen_258977.jpg

Omakotivalkoinen_259377.jpg

Omakotivalkoinen_258277.jpg

Omakotivalkoinen_258477.jpg

Omakotivalkoinen_259077.jpg

Omakotivalkoinen_257877.jpg

Selailen viikottain Huutonetin, Torin ja Facebookin kirppisvalikoimia ja aina silloin tällöin tulen tehneeksi hienoja löytöjä, kuten tämän maljakonkin. Tällä hetkellä etsinnässä on erityisesti musta tai vaaleanbeige puoleen reiteen ulottuva trenssi, sekä lasten siistikuntoiset Hunterin peruskumpparit. Sisustuspuolelta tiirailen enimmäkseen moderniin kotiin sopivia klassikoita ja ostoslistallani muutenkin olevia tuotteita, esim valkoisia kukkaruukkuja ja Marimekon mustavalkoisista kankaista tehtyjä tyynynpäällisiä... Kesällä kirpputorit heräävät kunnolla eloon täällä Helsingissä ja suunnitelmissa on käydä aarteenetsinnässä ainakin Hietsun ja Bewen ulkokirppiksillä, ja osallistua tietysti Siivouspäivän katukirppistapahtumaan toukokuussa. Yhden roska on toisen aarre! :)

Aurinkoista alkanutta uutta viikkoa!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg