Kevään raikkain kotimainen kirjauutuus on bloggaajinakin tunnettujen Johanna Lehtisen ja Tanja Hakalan Laiturilla – kesäkoteja rannikolla ja saaristossa, joka kutsuu mukaansa kesäisen kotoisaan tunnelmaan sekä merellisen mielenkiintoisiin mökkiseikkailuihin. Kirjassa esitellään yksitoista tyyliltään erilaista ja upeaa kesäkotia, tarjoillaan houkuttelevia ja kokeilemisen arvoisia vinkkejä kotien sisustamiseen, ja ruokitaan visuaalista nälkää henkeäsalpaavan kauniiden kuvien voimalla.

Omakotivalkoinen_286044_2.jpg

Omakotivalkoinen_288644.jpg

Omakotivalkoinen_286477.jpg

Tämä kirja on tehty kaikille haaveilijoille, joiden sydämessä on paikka rantamaisemille ja mökkeilylle. Se toimii loistavana inspiraation lähteenä erityisesti kesäidyllistä haaveilevalle mökkikansalle, ja kirjasta riittää iloa ja ideoita myös vehreyttä vaalivalle omakotiasujalle sekä kaupunkikotien kesätunnelman luomiseen. Kirjan avulla pääset pohtimaan millainen kesäkoti sopisi omaan tyyliisi ja elämäntilanteeseesi, ja se toimii oivana tietopakettina jo oman mökin omistajillekin.

Omakotivalkoinen_287977.jpg

Omakotivalkoinen_286777.jpg

Omakotivalkoinen_287077.jpg

Oma suosikkini on Luvialaisten Hannelen ja Arin ulkoverhoilultaan musta huvila, jonka vaaleat sisätilat tekevät mielettömän kauniin kontrastin suurista ikkunoista avautuvien luonnonmaisemien kanssa. ♥ Koti on pullollaan kivoja ideoita, skandinaavista selkeyttä sekä rantamaisemaan sopivaa kotoisaa tunnelmaa... Tälläisestä kodista on helppo unelmoida, jokainen yksityiskohta hipoo nimittäin täydellisyyttä! :)

Omakotivalkoinen_287277.jpg

Omakotivalkoinen_287477.jpg

Laiturilla_kirja-arvonta_okv_032015.jpg

Jos sinunkin sydämessäsi asuu kesään kurkottava pieni sisustushaaveilija, jätäthän persoonallisella ja erottuvalla nimimerkillä varustetun vapaamuotoisen kommenttisi tämän arvontapostauksen kommenttiboksiin perjantaihin 3.4.2015 klo 23.59 mennessä ollaksesi mukana Laiturilla - Kesäkoteja rannikolla ja saaristossa kirjan arvonnassa! :)

Inspiroivaa iltaa kaikille!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

(Yhteistyökiitokseni Johannalle & Tanjalle)