Makuuhuoneessa olevan String System -hyllystön moduulimuutosten vuoksi kenkäsäilytyksessä hyödyntämäni lehtihylly jäi "ylimääräiseksi", mutta onneksi sille löytyi uusi käyttötarkoitus tytön huoneesta hänen rakkaiden Top Model -puuhakirjojensa säilytyspaikkana. Tässä sen taas huomaa kuinka monipuolisesti String -sarjan erilaisia osia voi yhdistellä muuttuvien tarpeiden mukaisesti tilasta toiseen, ilman varastoinnin tai eteenpäin myymisen tarvetta. :) Minunlaiselleni vaihtelunhaluiselle ihmiselle tälläinen moduuleista rakentuva säilytyskaluste on suoranainen aarre ja tästä oppineena aion jatkossakin suosia kalustevalinnoissani moduulisarjoja. ♥

Omakotivalkoinen_23534.jpg

Omakotivalkoinen_23514.jpg

Omakotivalkoinen_23484.jpg

Tytön on jatkossa entistäkin helpompaa valikoida puuhakirjoistaan se milloinkin kulloinkin mieluisin, ja lehtihyllylle ylettää pöydän ääressä istuessaankin. Alla vielä kahden kuvan kollaasi siitä miltä hylly näyttikään kenkien kanssa... :)

Omakotivalkoinen_stringsystem_lehtihylly

Kivaa keskiviikkoa kaikille!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg