Makuuhuoneessa vaatekaapin sekä kotikonttorin virkaa toimittava String -hyllystö on ollut yksi parhaista koskaan tekemistäni hankinnoista. Se on muuntautunut jo kertaalleen tarpeitani vastaavaksi säilytyskokonaisuudeksi, kun päätin pyhittää keittiön ruokailulle ja siirtyä tekemään työni erilliseen työpisteeseen, taitettavan String -klaffipöydän ääreen. Hyllystössä säilytän vaatteitani sekä työhön liittyviä papereita ja pientä määrää toimistotarvikkeita, jotka piilottelevat kasaan taitetun klaffipöydän takana. Nyt hyllystöön pitäisi saada siististi mahdutettua toisenkin asukkaan vaatteet... :)

Omakotivalkoinen_285031.jpg

Omakotivalkoinen_284631.jpg

Tein pienen tavaratiivistyksen ja siirsin ylähyllyillä olleet työkansiot makuuhuoneen ovensuussa (olohuoneen puolella) olevan Muuramen Mup-laatikostoon, vapauttaen kaksi hyllyä muuhun käyttöön. Omat vaatteeni mahtuvat onneksi pieneenkin tilaan - housut, neuleet ja osan mekoistani viikkasin tankohyllyn yläpuolelle, ja alusvaatteet, sukat, sukkahousut, legginsit sekä alustopit ovat vanerilaatikoissa. 

Omakotivalkoinen_283931.jpg

Omakotivalkoinen_283731.jpg

Omakotivalkoinen_283431.jpg

Vaatteiden säilytystä varten ostamani String-laatikoston idea oli itseasiassa jo ostovaiheessa tiedossa, sieltä nimittäin löytyy jatkossa miehen vaatteita. :) Alimpaan laatikkoon mahtuu kolme pinoa vaatteita, joista yksi pinkka on housuille, toinen pitkähihaisille paidoille ja kolmas neuleille. Ylimmästä laatikosta löytyy t-paidat ja muut pienemmät vaatekappaleet. Meitä yhdistää "vähävaatteisuus", joten säilytyksen osalta ei ole suuria uudistustarpeita vielä toistaiseksi ainakaan ilmennyt. Ylimmällä hyllyllä olevissa Iittalan Vakka-laatikoissa on harvoin käytettävää kausivaatetta, mutta vain tilapäisesti, sillä osa niistä varastoidaan pukupusseihin pakattuna kellariin ja lopuille hankitaan pienemmät laatikot Vakkojen tilalle. Miehen henkarivaatteille on hyvin tilaa omieni joukossa... :)

Omakotivalkoinen_283331.jpg

Perjantai-illan puhteenani onkin nyt sängylle heitetyn vaatekasan viikkaaminen paikoilleen ja sen jälkeen lähden kuluttamaan saunan lauteita. :) Sain lukijaltani loistavan vinkin kokeilla Philosophyn Pure -puhdistusöljyä naamion tapaisesti saunan lämmössä ja pyyhkeen alla hauduttaen. Tämän pitäisi syväpuhdistaa ihohuokoset, poistaa mustapäitä ja syväkosteuttaa kuivaa ihoani. Kiitokset vinkistä Satu N:lle! ♥

Rentouttavaa iltaa kaikille ja huomiseen!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg