Päivitin puhelimeni uudempaan versioon ja nyt minullakin on toimivalla kameralla varustettu kapistus instagrammailuun. :) Minulta on monesti vuosien varrella kysytty Instagram -nimimerkkiäni ja nyt voinkin kaikille kysyjille ilokseni ilmoittaa että minut löytää sieltä nimellä @oma_koti_valkoinen. :) Alkuinnostuksessani olen ehtinyt lataamaan sinne jo 15 kuvaa ja lisää varmasti tulee pitkin päivää, harjoittelu tekee mestarin ja ehkäpä tuo #hashtag-tekniikkakin pikkuhiljaa minulle avautuu. :) Ajatuksenani on jakaa Instagramin puolella enemmän meidän arkikuulumisia, yksittäisiä hetkiä ja satunnaisia räpsyjä, joista ei blogin puolelle saa kunnollista postausmateriaalia... 

Omakotivalkoinen_instagram_7637.jpg

Vimpain_Instagram.jpg

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202015-03-15%20kell

Toivotan teidät kaikki lämpimästi tervetulleiksi seurailemaan sitä arkisempaa arkeamme! ♥

@oma_koti_valkoinen

Omakotivalkoinen_Miia.jpg