Sain mahdollisuuden tehdä yhteistyötä kotimaisen kalusteklassikoita valmistavan Muuramen kanssa ja yhteistyön tiimoilta pääsin suunnittelemaan mielettömän hienon moduuleista rakennetun tasokokonaisuuden meidän olohuoneeseen. Kokonaisuus rakentuu neljästä 78cm leveästä moduulista, joista kolme on Mup-laatikostoja ja yksi klaffiovi-laatikosto yhdistelmä. Tasolla on leveyttä 312cm, korkeutta 60cm ja syvyyttä 39cm, ja se on todellinen tilaihme. Uusi klassisen kaunis säilytyskaluste luo olohuoneeseen yhtenäisen linjan kodin muiden tilojen kanssa. ♥

Omakotivalkoinen_Muurame_2429.jpg

Omakotivalkoinen_Muurame_2369.jpg

Omakotivalkoinen_Muurame_kampanjakuva060

Muuramen kalustemoduulit toimitettiin valmiiksi kasattuina, joka tietysti säästi sekä aikaa että hermoja. :) Ainoastaan sokkelit piti kiinnittää moduulien pohjaan, mutta sekin onnistui kädenkäänteessä puutapeilla ilman erillisiä työkaluja. Jopa huopatarrat olivat valmiiksi liimattuina sokkelien pohjassa, tämä jos mikä on palvelua parhaimmillaan... ♥

Omakotivalkoinen_Muurame_2370.jpg

Omakotivalkoinen_Muurame_2398.jpg

Laatikot liukuvat kiskoillaan pehmeästi ja keittiön laatikostojen tavoin niiden täyttöaste on huomattavasti suurempi kuin perinteisillä hyllykaapeilla. Myös käyttömukavuus on aivan toisella tasolla, sillä ulosavautuva laatikosto tuo tavarat suoraan käden ulottuville, eikä minun tarvitse enää kyyristellä kaapin edessä penkomassa hyllyjen perukoita. :)

Omakotivalkoinen_Muurame_2414.jpg

Omakotivalkoinen_Muurame_2407.jpg

Kolmen Mup-laatikostomoduulin rinnalle valitsin yhden erillisen klaffiovikaapilla ja laatikostolla varustetun moduuliyhdistelmän, jonka sisältä löytyy Blu-ray -soitin. Klaffiovikaapin takalevyssä on valmiina kaksi kehystettyä johtoaukkoa, joista saa laitteiden kytkentä- ja virtapiuhat siististi kuljetettua kohti pistorasiaa. Tämä oli erittäin iloinen yllätys, sillä aikaisemmin olen aina joutunut itse sorvaamaan kalusteiden taustalevyihin reiät johtoja varten. 

Omakotivalkoinen_Muurame_2410.jpg

Omakotivalkoinen_Muurame_2420.jpg

Tasokokonaisuuden päälle valitsin valkoisen suojalasikannen, joka antaa yhtenäisen ja viimeistellyn ilmeen ja samalla myös suojaa tasoa. Tämä on ihan ehdoton juttu varsinkin lapsiperheissä, joissa pienet tahmatassut käyvät hypistelemässä tasoa alvariinsa. :) Lasilevy on helppo pyyhkiä puhtaaksi sekä pölystä että tahroista.

Omakotivalkoinen_Muurame_2371.jpg

Omakotivalkoinen_Muurame_2391.jpg

Yhteistyökampanjan puitteissa käynnistettiin Muuramen Facebook-sivuilla upeaakin mahtavampi arvonta, jossa yksi onnekas voittaa omakseen tismalleen samanlaisen tasokokonaisuuden (palkinnon arvo 2406€) kuin tämä olohuoneessammekin asusteleva uusi kaunotar! ♥

Tätä arvontaa et voi jättää väliin, joten kipin kapin kannat kohti Muuramen Facebook-sivua!!!!! :)  

Arvontaohjeet löydät arvonnan yhteydestä, arvonta suoritetaan kaikkien osallistujien kesken 20.3.2015!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

(Yhteistyössä: Muurame)