Tytölle on tulossa uusi säilytysysteemillä varustettu isompi sänky ja myyn meidän jatkettavan valkoisen sängyn pois uuden tieltä. Kotimainen Jatkopuu-sänky on leveydeltään 86cm, korkeudeltaan 56cm ja pituudeltaan säätyvä 131-211cm. Patjaksi sopii 80cm leveä peruspatja, jonka pituus on vähintään 130cm. Rungon materiaali on levypohjalla varustettu valkoiseksi maalattu MDF/ huonekalulevy. Sänky on hyvin pidetty, ehjä ja siistikuntoinen. Toisessa päädyssä on sisäpuolella näkyvissä kaksi pientä ruuvinreikää, mutta ne eivät tule päädystä läpi. Sarjan lisämoduuleja (päätyhylly, aluslaatikko, turvalaita yms) voi halutessaan ostaa erikseen esim Vepsäläiseltä. Myytävä sänky sisältää pelkästään sängyn rungon - eli patja, turvalaita ja alapuolen kuvassa oleva aluslaatikko eivät kuulu kauppaan.

Jatkopuu%201.jpg

Omakotivalkoinen_blogikirppis_s%C3%A4nky

Omakotivalkoinen_Avaroom_basic_ruutu3.jp

Sängyn kanssa samaan kauppaan kuuluu sänkyyn mittojen mukaan teetetty kotimaisen AVA Roomin 80x165cm kokoinen valkoinen 22x22cm ruututikattu vetoketjulla varustettu Kids-päiväpeite. Päiväpeiton ansiosta sänky on äärimmäisen helppo pedata ja pieni lapsi osaa itsekin osallistua petausrutiineihin. :) Kunto on erinomainen, tahraton ja ehjä. Huomioitava kuitenkin että taloudestamme löytyy koira. Jatkopuu-sängyn ja AVA Roomin päiväpeitteen yhteishinta 150€, nouto meidän kotoa Helsingistä. MYYTY!

Omakotivalkoinen_Blogikirppis_ponyAarnio

Myös Eero Aarnion valkoinen Pony etsii uutta kotia ja pientä ratsastajaa! :) Säänkestävästä muovista valmistettu Pony on uusi versio Aarnion klassikkotuolista vuodelta 1972. Joustava materiaali ei kolise, ja sillä istuminen on mukavampaa. Mitat k. 67cm, lev. 49cm, pit. 83cm. Hyvin pidetty ja hellästi hoidettu siistikuntoinen heppa. :) Hinta 100€, nouto meidän kotoa Helsingistä!  MYYTY!

Yhteydenotot osoitteeseen: miia@omakotivalkoinen.fi.

Omakotivalkoinen_Miia.jpg