Parvekkeen kesäkuntoon saattaminen on hyvässä vauhdissa ja siivouskin ikkunanpesua vaille valmiiksi suoritettuna. :) Tämän kevään sisustus ei tyylillisesti poikkea viime vuodesta, vaan täydentyy muutamalla kivalla uudella jutulla... :)

Omakotivalkoinen_Parvekesisustus1.jpg

(Kuvat: Hobbyhall, Ikea, Hay, Normann Copenhagen, Plantagen, H&M)

Parvekkeen kalustus pysyy lähes samanlaisena kuin viime vuonnakin - Hayn 60x60cm kokoinen teräksinen Tray-pöytä palvelee laskutilana ja saman merkin Hee Lounge -nojatuolit istuimina. Myös Normann Copenhagenin Lighthouse -lyhty majailee tuttuun tapaan parvekkeella, koristekivien ja viherkasvien kanssa... Uusia juttuja ovat kaksi valkoista ruukkutelinettä, muoviset lattiaritilät sekä H&M Homen tummanharmaat nappityynyt, jotka sopivat nojatuoleihin, sisustustyyliin ja parvekkeen väritykseen täydellisesti! ♥

201509_kesakalusteet_runnen_1060x350_v1.

Parvekkeen betonilattialle yli 10 vuotta sitten hankitut puuritilät ovat olleet alusta asti huono valinta ja niistä on saanut varpaisiinsa tikkuja, mistä johtuen päätinkin suunnata tulevana viikonloppuna Ikeaan ostamaan niiden tilalle tummanharmaat muovista valmistetut Runnen -lattiaritilät. Yksi neliskanttinen ritilä on kooltaan 30x30cm ja niitä tarvitaan meidän parvekkeelle yhteensä 88kpl, jolloin reunoille jää vanhaan tapaan tilaa koristekiville ja ylöspäin valaiseville Clas Ohlsonin spoteille. 

IMG_4915.jpg

265830_02.jpg

(Kuva: Hobbyhall)

Parvekkeella on kaksi isolla ikkunalla varustettua seinää sekä naapurin parvekkeen erottava teräslevyseinä, joihin ei voi kiinnittää mitään. Ideani vehreän yrttiseinän toteuttamisesta on hautunut jo vuodenvaihteesta asti ja Hobbyhallista löysin täydellisen ratkaisun parvekkeelle - valkoisen Tredici -ruukkutelineen, jonka korkeus on 162cm. Telineellä on painoa 11kg, joten uskon sen pysyvän pystyssä kesäisen myrskytuulen puhaltaessa parvekelasien rakosista. Yksinkertaisen muotoinen teline sopii talven tullen myös sisätiloihin, joten säästyn tulevaisuuden varastointirulianssilta. :)

IMG_4902.jpg

827271_02.jpg

(Kuva: Hobbyhall / Luhta Home)

Luhta Homen valkoisesta teräksestä valmistetun Vihertarha -telineen osalta vatvoin juupas-eipästä jonkin aikaa, mutta päädyin lopulta tilaamaan tämänkin. :) Teline on minusta todella kivan muotoinen ja sopii hyvin Hayn Hee Lounge -nojatuoleihin, jotka asustavat parvekkeella kesäajan. Luhdan mustia neliskanttisia ruukkupusseja en ostanut, vaikka niitäkin harkitsin... Uashmaman valkoisia pussukoita kun löytyy jo valmiiksi kotoa vinot pinot.

IMG_0028.jpg

spottikuvia778345.jpg

Lattiaritilöitä kehystää jatkossakin tummat järvikivet, joiden alla piilossa kulkee lattiaspottien johdotus. Lattialta ylöspäin suuntautuva tunnelmavalo tekee parvekkeesta viihtyisän ja viime keväänäkin istuskelin ulkosalla torkkupeiton alla iltakahvia hörppien, vaikka lämpötila ei ollut ilta-aikaan kuin muutaman plusasteen. Samanlaisella sissiasenteella ajattelin sisustuksen valmistuttua siirtyä parvekkeelle "ulkoruokintaan" iltapalani kanssa - ilo irti jokaisesta hetkestä jolloin tarkenee ulkona istuksia. :)

Mukavaa illanjatkoa kaikille!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg