Miehistä voimaa ja kestävyyttä lainkaan aliarvioimatta, on pakko naistenpäivän kunniaksi ylistää hieman meitä naissuvun edustajia! :) Me pakerramme ja puurramme työelämässä, hoidamme lapset ja lasten sairastelut, vastaamme perheen perusasioista, kodinhoidosta, ruoanlaitosta, lasten harrastustoiminnasta, vanhempainkokouksista... Me joustamme omista tarpeistamme lasten, perheen ja työn tähden. Me jaksamme siirtää kallioita ja vuoria rakkaidemme vuoksi. Me kannamme huolta muista silloinkin kun itse olemme sairaina. Me keksimme ratkaisuja toimivan arjen pyöritykseen ja ratkaisemme niin pieniä kuin suuriakin elämän solmuja. Me pyrimme antamaan itsestämme 110%, niin kotona kuin työssäkin. Meiltä vaaditaan paljon ja vaikka vaatimukset saattavat olla epärealistisia, me aina jotenkin onnistumme tipahtamaan maahan tassut edellä, kuin kissaeläimet konsanaan. :) Me olemme vaimoja, äitejä, isoäitejä, ystäviä, kollegoja, selviytyjiä, onnistujia ja ennen kaikkea ihania naisia! ♥ 

Omakotivalkoinen_24420.jpg

Omakotivalkoinen_24440.jpg

Omakotivalkoinen_24300.jpg

Haluan lähettää teille kaikille ruudun toisella puolella oleville upeille naisille virtuaalisen kimpun valkoisia ruusuja! ♥ 

Ladies all across the world
Listen up, we're looking for recruits
If you're with me, let me see your hands
Stand up and salute
Get your killer heels, sneakers, pumps or lace up your boots
Representing all the women, salute, salute!

-Little Mix Salute

Salute_Littlemix_videopic4.jpg

Omakotivalkoinen_Miia.jpg