Kipaisin aamulla kaupassa ostamassa kahvia (aamu ilman kahvikuppillista on aika kamalaa :D) ja nappasin samalla mukaani valkoisen tulppaanikimpun piristämään alkanutta uutta viikkoa. Inspiroiduin sommittelemaan tulppaaneista ja Skagerakin Nomad -säilytinsetistä raikkaan keväisen asetelman, jonka yhteydessä esittelen teille pari muutakin uutta juttua... :)

Omakotivalkoinen_23017.jpg

Omakotivalkoinen_23027.jpg

Omakotivalkoinen_23077.jpg

Valkoinen Nordic Jar -keramiikkapurnukkani on niin ikään Skagerakin valikoimasta ja tämän sisällä säilyttelen mm. puhelimen, iPadien ja kameran tarpeellisia mutta harvemmin tarvittavia lisäosia. Ilmatiiviin purkin kannessa on silikonirengas, joten se sopii hyvin myös vaikkapa pähkinöiden tai herkkujen säilytykseen. Purkin pinta on satiinisen sileä ja sävy hohtavan valkoinen. ♥

Omakotivalkoinen_23287.jpg

Omakotivalkoinen_23347.jpg

Muita uusia juttuja ovat Design Lettersin mustalla kannella varustettu M-muki sekä olohuoneen katseenvangitsijan tittelin lunastanut Vitran valmistama Eames House Bird, josta syntyhistoriasta kerrotaan näin:

"Musta puulintu kuului Charles ja Ray Eamesin kodin rakkaimpiin sisustusesineisiin. Lintu on mukana useissa pariskunnan valokuvissa ja päätyipä se myös aikoinaan Eamesin metallituolien mainosjulisteeseen. Musta lintu on alun perin amerikkalaista kansantaidetta Appalakkien vuoristoalueelta noin vuodelta 1910, ja Eamesit löysivät sen matkoillaan. Vitra valmistaa lintua alkuperäisen Eamesin linnun mallin pohjalta: materiaali on maalattua leppää ja jalat ovat metallia."

Viikonlopun lepo teki hyvää ja työpäivän jälkeen pääsen jatkamaan kodin projekteja. Eteisessä on meneillään välioven ja karmien maalaus, jotka vaativat vielä yhden tasoittavan maalikerroksen, ja seinälle porata kolme reikää Tree-seinänaulakon kiinnitystä varten. Eteisen ikkunassa ollut Himlan laskosverho pitäisi viritellä uuteen Kirschin Scala-verhotankoon (laskosmekanismilista poistettu) ja olohuonekin kaipaa pienen viimeistelyn verhojen muodossa... Ihanaa että flunssa on päihitetty ja voimat riittävät taas kaikkeen kivaan puuhasteluun. :)

Mukavaa viikonalkua kaikille!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg