Eteiseen ostamani Swedesen puunaulakko on käytössä osoittautunut huippuhankinnaksi. :) Sen lisäksi että se on tuotteena upean näköinen, ei se näytä takkienkaan kanssa lainkaan hullummalta. Suuren (ja moni takkisen) perheen ainoana eteisnaulakkona se ei luonnollisestikaan käytännön osalta ole toimiva, mutta meidän pienessä perheessä se on oikein passeli. ♥︎ 

Omakotivalkoinen_273810.jpg

Omakotivalkoinen_273910.jpg

Omakotivalkoinen_274510.jpg

Omakotivalkoinen_274710.jpg

Henkareissa meillä roikkuu useimmiten 2-3 takkia ja penkin alta löytyy käyttökengät sekä punoskori, josta löytyy koiran valjaat, hattuja, sormikkaita sekä tytön välikausihousut ja -takki. Ritiläpenkin alle olen tuunaamassa valkoisen renkailla liikkuvan penkin kokoisen puulaatikon, joka saa eteisnurkkauksen näyttämään hieman rauhallisemmalta...

Leppoisaa sunnuntain jatkoa kaikille ja huomiseen! :)

Omakotivalkoinen_Miia.jpg