Olen harkinnut uuden sohvan ostamista jo vuoden verran, mutta vasta viime viikkojen aikana sohvan vaihtaminen on ollut vakavammin mielessä. Vanha sohvamme on raskasrakenteinen ja turhankin massiivinen, ja olohuoneeseen tarvittaisi kokonaisuuden kannalta huomattavasti keveämpää istuinkalustetta. Pelkät nojatuolitkin ovat yksi varteenotettava vaihtoehto, mutta käytännöllisyyden vuoksi tulemme erittäin suurella todennäköisyydella päätymään perinteiseen sohvaan. Muutama kiva sohvamalli onkin jo kiikaroituna valmiiksi ja tässä kevään aikana täytyy käydä huonekaluliikkeissä niitä koeistumassa. :)

Como_140111_03.jpg

(Kuva: HT Collection)

HTCollection_Como1.jpg

(Kuva: HT Collection)

Isku_Avalon1.jpg

(Kuva: Isku Koti)

Isku_Nordic1.jpg

(Kuva: Isku Koti)

Adea_Band1.jpg

(Kuva: Adea)

Mallin osalta katselemme ensisijaisesti kulma- tai divaanimuotoista moduuleista rakennettavaa sohvaa. Keveillä jaloilla ja riittävällä sohvan alla olevalla ilmatilalla varustettu isompikin sohva näyttää sirommalta kuin nykyinen Belluksen jyhkysohva. :) L-malli peittäisi kätevästi taakseen myös olohuoneen sysiruman patterin, tätä olen kaivannut vanhan mustan kulmasohvamme ajalta... Materiaaliksi olisi järkisyistä parasta valita nahkaa, mutta pidän mieleni avoimena myös kangasvaihtoehtojen puolesta. Olisin kiinnostunut kuulemaan kokemuksia HT Collectionin sohvista, joten jos sinun kotoa sellainen löytyypi, tulisin todella iloiseksi jos jakaisit oman mielipiteesi ja kokemuksesi sohvasta! ♥

Mukavaa alkanutta uutta viikkoa!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg