Jippii!!! Miten voikaan ihminen olla näin iloinen olohuoneen maalatuista ikkunankarmeista, paikoilleen (viimeinkin!) asennetusta verhotangosta ja tangossa roikkuvasta yhdestä valmiista verhosta. :) Vaikka vielä onkin hommaa tehtävänä, häämöttää maaliviiva selvänä tähtäimenä jo ihan tuossa yhden harppauksen päässä. Huh millaiseksi työmääräksi tämä marraskuisesta katon maalaamisesta alkanut projektini onkaan kasvanut... :)

Omakotivalkoinen_282566.jpg

Omakotivalkoinen_282166.jpg

Omakotivalkoinen_282466.jpg

Olohuone sai saman käsittelyn kuin eteinenkin, eli maalasin ikkunankarmit, patterin, listat sekä makuuhuoneen oven kolmeen otteeseen valkoisella Clas Ohlsonin maalilla. Tämän lisäksi olen istunut ompelukoneen ääressä  surruttelemassa vitivalkoisesta pellavakankaasta piilolenkkiverhoja, joista toinen on nyt valmistunut. Pieni mittaus- ja ajatusvirhe minulle kuitenkin kävi, sillä unohdin ottaa huomioon ettei verhotanko tulekaan alkuperäisen ja mahdottomaksi metsästykseksi todetun kattokiskoideani tavoin kattoon kiinni, joten verhoni on nyt 10cm liian pitkä. :D

Omakotivalkoinen_281866.jpg

Omakotivalkoinen_282766.jpg

Etsiskelin pitkään Kirschin Flex-kattokiskoa, mutta lopulta "joka kaupasta löytyvä" saman merkin valkoinen Scala -verhotanko vei voiton. Nyt kun katson tuota upeasti poimuilla olevaa ja kauniisti laskeutuvaa verhoani, olen satavarma että valintani oli oikea - pieni ilmarako katon ja verhotangon välissä näyttää hyvältä ja tekee verhosta kevyen näköisen ja eläväisen. ♥

Omakotivalkoinen_282966.jpg

Omakotivalkoinen_281666.jpg

Maalatut ikkunankarmit eivät varmaankaan ole kovin mielenkiintoista katseltavaa, mutta olen niin tyytyväinen oman käteni jälkeen, että haluan tallentaa tämän(kin) puurtamisen tulokset blogimuisteloiden joukkoon. Tämmöistä täällä on siis pakerrettu vaivihkaa kaikkina viime viikon vapaina iltoina, ja enää puuttuu makuuhuoneen välioven viimeinen maalikerros ja verhojen valmiiksi ompelu (toinen kokonaan ja valmiin verhon mahdollinen lyhennys). Joskos kohta olisi aika postailla niitä olohuoneen kokonaiskuviakin... :)

Aurinkoista päivää kaikille!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg