Kun kotona asustaakin kaksi sisustuksesta kiinnostunutta, joista toinen on minimalistinen muotoilupoliisi ja toinen maskuliininen yksinkertaistaja, ei yhteentörmäykseltä aina voi välttyä vaikka molempien linja onkin melko samanlainen. :) Vitriinikaappi ja kaapin paikka ovat yksi tälläinen kädenvääntöä viime aikoina aiheuttanut asia - minä en niin olisi välittänyt moisesta kaapista, mutta toinen puolisko ajoi ideansa läpi niin että rysähti... ja siinä se vitriinikaappi nyt sitten on. :)

Omakotivalkoinen_275045_1.jpg

Omakotivalkoinen_276245.jpg

Omakotivalkoinen_275345.jpg

Hyvin pelkistetty ja linjakashan tuo kaappi on, ja ihan käytännöllinenkin viinilasien säilytyksessä. Kaipa tässä tottuessaan siihen tykästyy, tai ainakin tottuu. :) Alla pieni mustavalkoinen ideakollaasi (lähinnä itseni inspiroimiseksi :D) kivoista kaapintäytteistä, jotka saattaisivat näyttää todella hyvältä valkoisen kaapin kätköissä... :)

Omakotivalkoinen_Kollaasi5.jpg

(Kuvat: By Lassen, Eames, Skandinavisk, Design House Stockholm, Leo-Matti Ojala, Akateeminen Kirjakauppa, Adlibris) 

Ihanaa uutta alkanutta viikkoa kaikille!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg