Viikonlopun touhulistalla on roikkumaan jääneiden pienten remppajuttujen loppuunsaattaminen, kuten keittiön ikkunankarmin maalaamista ja Supi Arctic-saunavahausta. Myös viikkosiivous odottaa tekijäänsä - pyykkiä olisi pestävä pari koneellista, lattiat pitäisi pestä, eikä olisi yhtään haitaksi pestä ikkunoitakaan, jotka lisääntyneen auringonvalon seurauksena näyttävät ihan likaisilta. :) Parvekekin olisi hyvä putsata jo tässä vaiheessa, ennen kuin alan sisustelemaan sitä kesäkuntoon, mutta luulen että se saa vielä odottaa... :)

IMG_2492.jpg

IMG_2501.jpg

Keittiön ikkunasta irroitin jo heti aamulla kaikki kilkkeet ja kahvat pois, jotta pääsen kolmen jälkeen suoraan maalauspuuhiin...

IMG_2489.jpg

IMG_2506.jpg

Kodin eläinosasto nauttii aurinkoisesta päivästä rennoissa merkeissä, Kaisa Kottarainen -nimen tytöltä saanut puinen lintu tiirailee menoa seinähyllyltä käsin ja koiramummeli Miffe keräilee voimia pitkän aamulenkin jäljiltä olohuoneen lattialla. ♥

IMG_2497.jpg

IMG_2500.jpg

Postauksen kirjoittamisen jälkeen voisinkin aktivoitua heti sen verran, että laittaisin likaiset astiat ja tytön talvivaatteet pesukoneisiin hyrisemään... 

IMG_2495.jpg

Ihanaa kun aurinko paistaa porottaa ja kohta koittaa viikonlopun vapaus... :) Aurinkoista perjantaita kaikille!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg